Μία σημαντική προσθήκη στην αμυντική της γραμμή ενόψει του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, 2ος όμιλος, πραγματοποιεί η Αναγέννηση Στάνου, καθώς στο ρόστερ της επιστρέφει ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Νταλαπέρας.
Ο έμπειρος στόπερ γνωρίζει καλά την ομάδα, καθώς έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με τη φανέλα της Αναγέννησης Στάνου, επιστρέφοντας πλέον για να προσφέρει εκ νέου τις υπηρεσίες του.
Ο Νταλαπέρας προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τη Δόξα Καινουργίου, ενώ στη μέχρι τώρα πορεία του έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας, όπως ο Αμβρακικός Λουτρού, η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου, ο ΑΟ Ελαιοφύτου, η Φλόγα Παλαιομάνινας, ο ΑΟ Ρηγανά, ο ΠΑΣ Νεάπολης, ο Αστέρας Αγρινίου και η Δόξα Καινουργίου.
Η επιστροφή του στην Αναγέννηση Στάνου προσθέτει εμπειρία και γνώση των τοπικών πρωταθλημάτων στην ομάδα, με τον ίδιο να γνωρίζει ήδη το περιβάλλον και να αποτελεί μία γνώριμη λύση για τα μετόπισθεν.









