Ο ΑΟ Ρηγανά πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, επικρατώντας με 5-1 του Τρίκαρδου Κατοχής, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν σε μια ευρεία νίκη.
Η ομάδα του Γιάννη Ντζιβανάκη άνοιξε το σκορ στο 19΄ με τον Τσιούνη, έπειτα από κάθετη πάσα του Λαγάκη. Ο Τρίκαρδος Κατοχής ισοφάρισε στο 34΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάνου Μεταξούλη, όμως η απάντηση του ΑΟ Ρηγανά ήταν άμεση. Στο 36΄, ο Λαγάκης, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό με τον Γιαννόπουλο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ στη δεξιά γωνία, διαμορφώνοντας το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου.
Με την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 47΄ ο Τσιούνης, μετά από όμορφη συνεργασία με τον Λαγάκη, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 63΄ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, κάνοντας το 4-1, ενώ στο 88΄ ο Γκασούκας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
Αξιοσημείωτη ήταν και η εμφάνιση του νεαρού Λαγάκη, ο οποίος αγωνίστηκε στην επίθεση και είχε σημαντική συμβολή στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του.
Ο ΑΟ Ρηγανά έδειξε την ποιότητά του κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας δίκαια στην πρώτη του νίκη στη φετινή διοργάνωση. Από την άλλη πλευρά, ο νεανικός Τρίκαρδος Κατοχής πάλεψε στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και γνώρισε την ήττα, έχοντας μπροστά του αρκετή δουλειά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Διαιτητής : Καρράς
Βοηθοί : Δανιάς, Ροδάτος
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
ΑΟ Ρηγανά (Γιάννης Ντζιβανάκης)
Λαχανάς, Ντόριζας (Μπούρος), Γκόλιας, Κούσουλας, Καραχάλιος, Καραλής, Ρουπάκης, Γιαννόπουλος (44΄Μούτσα), Μήλιος, Τσούνης, Λαγάκης
Τρίκαρδος Κατοχής (Βασίλης Μεταξούλης)
Γαρμπής Δ., Μάυριακας, Γαρμπής Αλ., Γεωργούσης, Γαλάνης, Γκιέτα, Μεταξούλης, Πετρονικολός, Καλογερόπουλος, Μαζαράκης, Ζυγιώτης
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ









