Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 16/10/2026, επέβαλε τις παρακάτω ποινές σε αξιωματούχους, σε αγώνες που διεξήχθησαν 10-11/10/2026.
| Όνομα | Ιδιότητα | Σωματείο | Ποινή | Πρόστιμο |
| Κωνσταντίνος Λύτρας | Εκπρόσωπος | Όμηρος Νεοχ. | 4 αγ. | 40€ |
Η καταβολή της χρηματικής ποινής που επιβλήθηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο., γίνεται εντός προθεσμίας 30 ημερών, από την ημέρα κοινοποίησης της απόφασης.
Αν η καταβολή δεν γίνει στο ως άνω χρονικό διάστημα, τότε η Ε.Π.Σ. δεν θα ορίζει τον επόμενο αγώνα και κάθε επόμενο αγώνα του σωματείου, μέχρι την πληρωμή της οφειλής, ο οποίος και θα κατακυρώνεται υπέρ του αντιπάλου σωματείου (άρθρο 24 παρ. 2 εδ. διι’ Πειθαρχικού Κώδικα).
Για την εφαρμογή της διάταξης αυτής το οφειλόμενο χρηματικό ποσό για τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πρέπει να είναι ίσο ή ανώτερο των εκατόν πενήντα (150) ευρώ (άρθρο 24 παρ. 2 εδ. στ’ Πειθαρχικού Κώδικα).
Τελευταία ημέρα καταβολής των χρηματικών προστίμων του παρόντος ποινολογίου, ορίζεται η 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2026 (άρθρο 24 παρ. 2 εδ. α’ Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).
Αγώνας που δεν τελέστηκε ή δεν έληξε με υπαιτιότητα της μιας εκ των δύο ομάδων, προσμετράτε για την έκτιση των ποινών (ποδοσφαιριστών – αξιωματούχων) μόνο της ανυπαίτιας ομάδας (άρθρο 21 παρ. 3 Κ.Α.Π.).-
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝ. ΛΑΥΡΑΝΟΣ









