Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο, σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και τέσσερα δοκάρια. Οι Αγρινιώτες μπήκαν δυνατά και στο πρώτο 15λεπτο άγγιξαν δύο φορές το γκολ, με τον Μανρίκε στο 9΄ και τον Άλεξιτς στο 10΄ να σημαδεύουν τα δοκάρια του Λίλο.

Ο ΟΦΗ απάντησε με δοκάρι του Μπουχαλάκη στο 25΄, ενώ είχε και ακυρωθέν γκολ του Νους μέσω VAR. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νους είχε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά στο 56΄ και στο 66΄ σημάδεψε το δοκάρι του Κουτσερένκο.

Ο Παναιτωλικός έχασε τον Μαυρία λόγω τραυματισμού στο 42΄, ενώ στο 69΄ ο Προδρομίτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωνόταν ισόπαλο, ο Κόντρο στο 89΄ πέτυχε το γκολ της νίκης για τον ΟΦΗ, αφήνοντας τον Παναιτωλικό με την έκτη συνεχόμενη ήττα.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Κουτσερένκο, Όλσον, Προδρομίτης, Στάγιτς Μαυρίας (41′ Γαλιάτσος), Μανρίκε, Εράκοβιτς (73′ Θυμιάνης), Εστεμπάν, Οπόκου (58′ Μπάτζι), Τζενεπό (58′ Σουμά), Άλεξιτς.

ΟΦΗ (Χρήστος Κόντης): Λίλο, Πούγγουρας (73′ Κωστούλας), Κρίζμανιτς, Ντίκμαν, Νικολάου (73′ Εστέμπαν), Αθανασίου Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Φούντας (90+2 Χατζηγιοβάνης), Νους (90+2 Καραχάλιος), Αϊτόρ (68′ Κόντρο).

Διαιτητής: Σπύρος Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Ζωή Παπαδοπούλου (Μακεδονίας), Χρήστος Μητροφάνης (Αθηνών)
Τέταρτος διαιτητής: Ελευθέριος Κατόπης (Σάμου)
VAR: Μελέτιος Γιουματζίδης (Πέλλας)
AVAR: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)