Σας γνωρίζουμε τις ποινές που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 04/11/2026, σε ποδοσφαιριστές σας για παραπτώματα σε αγώνες που διεξήχθησαν στις 31/10 και 01/11/2026.

Ποδοσφαιριστής Σωματείο Ποινή Πρόστιμο
Παναγιώτης Δήμαρας Ατρόμητος Αντιρρίου 1 αγ. 10€
Χαράλαμπος Κάκκος Άρωμα Βαρετάδας 1 αγ. 10€
Ευστάθιος Μήλας Αχελώος Αγγελοκάστρου 1 αγ. 10€
Αθανάσιος Πατογιάννης Προμηθέας Χάλκειας 1 αγ. 10€
Αρντίτ Ντόια Ηρακλής Αστακού 1 αγ. 10€
Γεώργιος Χαραλάμπους Αναγέννηση Ρίγανης 6 αγ. 60€

 

Η καταβολή της χρηματικής ποινής που επιβλήθηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο., γίνεται εντός προθεσμίας 30 ημερών, από την ημέρα κοινοποίησης της απόφασης.

Αν η καταβολή δεν γίνει στο ως άνω χρονικό διάστημα, τότε η Ε.Π.Σ. δεν θα ορίζει τον επόμενο αγώνα και κάθε επόμενο αγώνα του σωματείου, μέχρι την πληρωμή της οφειλής, ο οποίος και θα κατακυρώνεται υπέρ του αντιπάλου σωματείου (άρθρο 24 παρ. 2 εδ. διι’ Πειθαρχικού Κώδικα).

Για την εφαρμογή της διάταξης αυτής το οφειλόμενο χρηματικό ποσό για τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πρέπει να είναι ίσο ή ανώτερο των εκατόν πενήντα (150) ευρώ (άρθρο 24 παρ. 2 εδ. στ’ Πειθαρχικού Κώδικα).

Τελευταία ημέρα καταβολής των χρηματικών προστίμων του παρόντος ποινολογίου, ορίζεται η 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2026 (άρθρο 24 παρ. 2 εδ. α’  Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

Αγώνας που δεν τελέστηκε ή δεν έληξε με υπαιτιότητα της μιας εκ των δύο ομάδων, προσμετράτε για την έκτιση των ποινών (ποδοσφαιριστών – αξιωματούχων)  μόνο της ανυπαίτιας ομάδας (άρθρο 21 παρ. 3 Κ.Α.Π.).-

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ                                                                   ΑΘΑΝ. ΛΑΥΡΑΝΟΣ