Ένα όμορφο ποδοσφαιρικό πρωινό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο γήπεδο του Ρηγανά, όπου η νεανική ομάδα των Ελπίδων Αγρινίου, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2010 και το 2011, αντιμετώπισε τον ΑΟ Σκουτεράς, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία στο γήπεδο μεγαλύτερων παιδιών, τα οποία ξεκίνησαν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα από μικρή ηλικία στην ακαδημία των Ελπίδων Αγρινίου. Μετά το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου, συνέχισαν την ποδοσφαιρική τους διαδρομή στον Απόλλωνα Δοκιμίου, ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της ακαδημίας, Παναγιώτης Τάγκαλος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντήσει ξανά τα παιδιά που μεγάλωσαν ποδοσφαιρικά μέσα από την οικογένεια των Ελπίδων.
Μια όμορφη στιγμή που αποδεικνύει πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αγώνες και αποτελέσματα, αλλά κυρίως σχέσεις, φιλίες και δεσμοί που δημιουργούνται μέσα στα χρόνια.
Η φωτογραφία αποτυπώνει αυτή την όμορφη συνάντηση, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Δοκιμίου και τον Παναγιώτη Τάγκαλο.









