Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την πρεμιέρα στα playouts και την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακότο προσεχές Σάββατο (29/03, 20.30).
Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Σιέλη – Τεττέη, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να τεθούν νοκ άουτ… αυτόματα για το παιχνίδι των «καναρινιών» με τους Βοιωτούς.
Επίσης εκτός αποστολής είναι οι Ντίας (ενοχλήσεις στη γάμπα), Μπελεβώνης (πρόβλημα στον ώμο), ενώ ο Λομόνακο είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, και εγκατέλειψε την σημερινή προπόνηση, λίγο πριν την ολοκλήρωσή της.
Η αποστολή του Παναιτωλικού που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές : Αγαπάκης, Αποστολόπουλος, Μπακάκης, Μπουζούκης, Τσάβες, Γαλιάτσος, Κακιώνης, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λουΐς, Μαϊντέβατς, Μάνος, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Παντελάκης, Πέρες, Ρόα, Στάγιτς, Στεργιάκης.









