Την πρόκριση στη 2η φάση των play – off του πρωταθλήματος Κ16 κοριτσιών της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. πήρε ο Παναιτωλικός κερδίζοντας με 3 – 1 σετ στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης” την Α.Ε. Χουλιαράδων.
Ο Παναιτωλικός  μπήκε πολύ καλά στο πρώτο σετ και το κατέκτησε με 25 – 19.
Στο δεύτερο σετ προηγήθηκε με 8 – 2, όμως η φιλοξενούμενη ομάδα βρήκε λύσεις και με 25 – 19 ισοφάρισε σε 1 – 1.
Η ομάδα του Παναιτωλικού ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ στο τρίτο σετ, το οποίο πήρε με 25 – 15.
Στο τέταρτο σετ η ομάδα του Παναιτωλικού γύρισε το 10 – 16, έφτασε στο 25 – 22 και πήρε τη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση των μπαράζ του πρωταθλήματος.
Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα και τους ευχαριστούμε που στήριξαν την προσπάθεια των αθλητριών του Γιώργου Ασημακούλα και τους έδωσαν ώθηση για να φτάσουν στη νίκη, αναφέρει η ανακοίνωση του Παναιτωλικού

Σετ: 25 – 19, 19 – 25, 25 – 15, 25 – 22.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. (Γιώργος Ασημακούλας): Παπαευθυμίου, Καρτέρη, Αθανασίου, Ράντζου, Κοσμά, Αλεξανδράκη, Αγγέλη Κ., Μαρούσκου, Αγγέλη Ν., Λαΐνα, Μυζήθρα, Λιοσάτου.

Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ (Χρήστος Στουγιάννος): Σίντου Χ., Σίντου Μ., Νιτσιάκου Μ., Μπασούνα, Παππά Λ., Ζαγορίσιου, Κατσιαμπούλα, Μερέκου, Βάρσου, Παππά Ε., Νιτσιάκου Ε., Λισγάρα.