Το Σάββατο 28 Ιουνίου ο Ηρακλής Αστακού διοργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε στο γήπεδο του Αστακού.
Συμμετείχαν οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου (Κ10, και Κ12) Ελπίδες Αγρινίου, ΑΕ Μεσολογγίου, Όμηρος Νεοχωρίου και ο διοργανωτής Ηρακλής Αστακού.
Σε όλους τους αθλητές δόθηκαν μετάλλια και βεβαιώσεις συμμετοχής .
Η ανακοίνωση του Ηρακλή Αστακού για το τουρνουά ποδοσφαίρου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο μας τουρνουά για τις ακαδημίες κ10 και κ12 της ομάδας μας, το οποίο έλαβε χώρα εχθές στις 17 30 στο γήπεδο του Ηρακλή Αστακού και συμμετείχαν οι ομάδες του Ομηρου Νεοχωριου, των Ελπίδων Αγρινίου και της ΑΕΜ Μεσολογγίου. Από τον σύλλογο μας πραγματοποιήθηκαν εργασίες προετοιμασίας του γηπέδου όπως κοπή των χόρτων, επιδιόρθωση της περίφραξης, καθαρισμός των αποδυτηρίων και του γηπέδου καθώς και διαίρεση του γηπέδου σε δυο τμήματα ώστε να πραγματοποιούνται παράλληλα οι αγώνες.
Από τον σύλλογο μας σε όλους τους αθλητές δόθηκαν μετάλλια και βεβαιώσεις συμμετοχής.
Ευχαριστούμε τον κ. Γεώργιο Λιοτο και τα Supermarket Λιοτος που μας παρείχε χυμούς, νερα και μπανάνες για τους μικρούς αθλητές, ψυγείο για να ειναι όλα παγωμένα και δύο ομπρέλες για σκιά .
Ευχαριστούμε το Δήμο Ξηρομέρου για τις 30 καρέκλες που μας παρείχε και περιμένουμε του χρόνου να στηρίξει με περισσότερο θερμή το τουρνουά του Ηρακλη Αστακού. Ευχαριστούμε τις ομάδες και τους συλλόγους που συμμετείχαν.
Ελπίζουμε το τουρνουά να γίνει θεσμός για την ομάδα του Ηρακλή και τον τόπο μας.
Δείτε φωτογραφίες .Επιμέλεια Στάθης Κουνάβης










