Ο Λάζαρ Κόγιτς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά την ήττα του Παναιτωλικού, τονίζοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και ολόκληρη η ομάδα δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τόσο κρίσιμου αγώνα στη διαδικασία των πλέι άουτ.
Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού χαρακτήρισε το παιχνίδι κακό τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, επισημαίνοντας πως η ομάδα δεν μπόρεσε να «τελειώσει» το ματς, παρά το γεγονός ότι είχε το προβάδισμα.
«Ήταν πραγματικά ένα κακό παιχνίδι για την ομάδα και για μένα προσωπικά, αλλά η ευθύνη ανήκει σε όλους μας. Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα και αυτός είναι ο λόγος που ηττηθήκαμε. Δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αναρωτηθώ πρώτα εγώ και μετά όλη η ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Κόγιτς στάθηκε και στα γκολ που δέχθηκε ο Παναιτωλικός μετά το προβάδισμά του, κάνοντας λόγο και για ατυχία, αλλά και για αδυναμία αντίδρασης.
«Πιστεύω πως υπήρξε και λίγη ατυχία μετά το γκολ. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ και μετά ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Όπως και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, προηγηθήκαμε αλλά δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε και να επιστρέψουμε γρήγορα στη διεκδίκηση ενός καλύτερου αποτελέσματος, παρά μόνο στα τελευταία λεπτά», είπε.
Όσον αφορά τη συνέχεια και τα επόμενα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού τόνισε πως η ομάδα πρέπει άμεσα να αφήσει πίσω της το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και να επικεντρωθεί στο ματς με τον Αστέρα.
«Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι το συντομότερο δυνατό. Δεν είμαστε ακόμη ασφαλείς και πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον, είμαστε καλή ομάδα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε», κατέληξε.









