Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά της ακαδημίας Άτλαντες Αγρινίου, με στόχο τη στήριξη των παιδιών της ΦΛΟΓΑΣ
Η ανακοίνωση της Ακαδημίας αναφέρει τα εξής:
Με μεγάλη επιτυχία και έντονη συγκινησιακή φόρτιση ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώθηκε από την ακαδημία μας, με σκοπό τη στήριξη των παιδιών της ΦΛΟΓΑΣ.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της ξεχωριστής διοργάνωσης. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμο Αγρινίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλαδας και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανιας για τη συνεργασία και την έμπρακτη υποστήριξή τους.
Ξεχωριστή και ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους χορηγούς μας και τους εθελοντές, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια και στήριξαν έμπρακτα τον φιλανθρωπικό σκοπό του τουρνουά. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική για την επιτυχία της διοργάνωσης και την ενίσχυση του έργου της ΦΛΟΓΑΣ.
Παράλληλα, ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και αγκάλιασαν τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του τουρνουά.
ΠΑΕ Παναιτωλικός
ΠΑΕ ΑΕΚ
ΑΤΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
ILIR VIKING ALBANIA
ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΣΕΛΛΑΔΕΣ ΑΡΤΑΣ
ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΙΟΝΙΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ
ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ξεχωριστή αναφορά αξίζει στον Παναιτωλικό, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά τόσο για τη συμμετοχή του όσο και για τη μοναδική εμπειρία που προσέφερε στα παιδιά μέσα από την ξενάγηση στο γήπεδό του. Παράλληλα, ευχαριστούμε την ΑΕΚ για την παρουσία της και τη συμβολή της στο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της διοργάνωσης.
Σε αγωνιστικό επίπεδο, τα αποτελέσματα ανά κατηγορία είχαν ως εξής:• Στην Κ11 την πρώτη θέση κατέκτησε η ΑΕΚ• Στην Κ12 την πρώτη θέση κατέκτησε ο Άτλας Πατρών• Στην Κ16 την πρώτη θέση κατέκτησε ο Παναιτωλικός
📌εκ μέρους του συλλόγου Φλόγας
ΣAΣ EYXAPIΣTOYME OΛOYΣ ΘEPMA ΠOY ΓIA AKOMA MIA ΦOPA ΣTHPIΞATE TO ΠOΛYΠΛEYPO KAI ΠOΛYTIMO EPΓO THΣ ΦΛOΓAΣ!
https://www.floga.org.gr/ti-kanoume/
AΠO TO 1982 H ΦΛOΓA ΣYMΠAPAΣTEKETAI ΣTIΣ OIKOΓENEIEΣ KAI AΓΩNIZETAI ΓIA THN KAΛYTEPH IATPIKH, ΨYXIKH KAI KOINΩNIKH ΦPONTIΔA TΩN ΠAIΔIΩN ΠOY NOΣOYN AΠO KAPKINO.
KAΘE EYPΩ ΣTH ΦΛOΓA ΣTOXEYEI ΣTH ZΩH!
Κατά τη διάρκεια του τουρνουά συγκεντρώθηκε το ποσό των 1528,00 ευρώ , το οποίο θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου της ΦΛΟΓΑΣ, επιβεβαιώνοντας πως όταν ενωνόμαστε για έναν κοινό σκοπό, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πόλη του Αγρινίου υποδέχθηκε περισσότερους από 350 επισκέπτες για τρεις ημέρες, γεγονός που δίνει ιδιαίτερη αξία τόσο στη διοργάνωση όσο και στην τοπική κοινωνία.
Κλείνοντας, στέλνουμε ένα μήνυμα αγάπης και ελπίδας προς τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ. Γιατί τελικά, τα παιδιά αγωνίζονται για τα παιδιά και αυτός είναι ο πιο όμορφος αγώνας από όλους.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.
Αντώνης Τσιμιδακης, Έρη Σαμψωνα, Κωνσταντίνος Τεγουσης










