Τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου.

Το «παρών» έδωσαν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, ο πρόεδρος και μέλη της Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων, καθώς και οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας και της Κ14.

Μέσα σε ιδιαίτερα όμορφο και οικογενειακό κλίμα, άπαντες έδωσαν το «παρών» σε αυτή τη συμβολική στιγμή, με την ομάδα να ξεκινά και επίσημα την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, με στόχο μια καλή και επιτυχημένη σεζόν.

Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης

Δείτε φωτογραφίες :

Η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου ευχαριστεί τον κ. Μαλεσιάδα

Η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον κ. Μαλεσιάδα για την έμπρακτη στήριξη και την προσφορά του σε αθλητικό υλικό προς την ανδρική ομάδα.