Ο Αστέρας Αγρινίου πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτησε με το ευρύ 8-0 του Τρίκαρδου Κατοχής, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους, δείχνοντας την επιθετική τους διάθεση και καταφέρνοντας να βρουν τέσσερις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο. Ανάλογη ήταν η εικόνα και στην επανάληψη, με τον Αστέρα να πετυχαίνει ακόμη τέσσερα τέρματα και να διαμορφώνει το τελικό 8-0. Απο 3 γκολ πέτυχαν Βακράκος και Πιστιόλης. Κορομηλάς Α., και Κοντογιάννης τα άλλα δυο γκολ.
Από την άλλη πλευρά, ο νεανικός Τρίκαρδος Κατοχής προσπάθησε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, απέναντι σε έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό αντίπαλο.
Χωρίς περαιτέρω κριτική το παιχνίδι, καθώς η διαφορά δυναμικότητας και η εξέλιξη του σκορ αποτυπώθηκαν ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΟΖΗΣ
Η εξέλιξη του αγώνα
1′ Μετά τη σέντρα του Κοντογιάννη, ακολούθησε σουτ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
11′ Σέντρα του Παναγιωτόπουλου από δεξιά, κοντινό σουτ του Πιστιόλη, με τον Ξύστρα να αποκρούει σε κόρνερ.
12′ Κοντινό σουτ του Βακράκου, η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
17′ ΓΚΟΛ 1-0: Ο Αγγέλης έβγαλε την πάσα και ο Βακράκος με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα.
30′ ΓΚΟΛ 2-0: Λάθος στην άμυνα του Τρικάρδου, με τον Βακράκο να το εκμεταλλεύεται και με σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
31′ Κοντινό σουτ του Πιστιόλη, η μπάλα περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
38′ Δυνατό σουτ του Πετρόπουλου, ο Ρόκκος Ανδ. αποκρούει με το στήθος και στη συνέχεια ο Δαλαγιώργος απομακρύνει.
43′ ΓΚΟΛ 3-0: Ο Πιστιόλης βγήκε τετ α τετ, ο Ξύστρας απέκρουσε αρχικά, όμως ο επιθετικός του Αστέρα πήρε το ριμπάουντ και με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
44′ ΓΚΟΛ 4-0: Ο Απόστολος Κορομηλάς πραγματοποίησε ωραία ατομική προσπάθεια και με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
48′ Πλασέ του Ιωνά από κοντινή απόσταση, με τον Ξύστρα να διώχνει σε κόρνερ.
53′ ΓΚΟΛ 5-0: Ο Κοντογιάννης με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας, πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ.
67′ Δυνατό σουτ του Κούστα, με τον Ξύστρα να αποκρούει σε κόρνερ.
68′ ΓΚΟΛ 6-0: Ο Κούστας δεν καταφέρνει να σκοράρει από κοντά, όμως ο Πιστιόλης που ακολουθεί τη φάση με κοντινό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
71′ ΓΚΟΛ 7-0: Ο Βακράκος με κοντινό πλασέ πετυχαίνει το τρίτο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.
74′ ΓΚΟΛ 8-0: Ο Πιστιόλης με σουτ βρίσκει ξανά δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 8-0 για τον Αστέρα Αγρινίου.
Διαιτητής : Τάκος
Βοηθοί : Κεφαλής, Βλάχος
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Αστέρας Αγρινίου (Βαλάντης Ζώης)
Ρόκκος Αν., Παναγιωτόπουλος Π., Χισενάι (61΄Καπετανάκης), Ρόκκος Αλ., Δαλαγιώργος (46΄Κορομηλάς Φ.), Πιστιόλης, Ντζιμάνης (46΄Γκόγκα), Αγγέλης (46΄Κούστας), Κοντογιάννης (56΄Πατσέας), Βακράκος
Τρίκαρδος Κατοχής ( Άρης Μεταξούλης)
Ξύστρας, Ζυγιώτης (53΄Καραπάνος), Μεταξούλης Π., Γεωργούσης-Γουργάρης, Γαλάνης (59΄Διαμαντής), Στρατος, Μαζαράκης (46΄Τρικαλινός), Καραβιας (62΄Τσεκάι), Πετρονικολός, Καλογερόπουλος (46΄Μπλαχούρας), Μαυριακας
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ









