Ξεχωριστή παρουσία στο δυναμικό του συνδυασμού της υποψηφίας Δημάρχου Αγρινίου Χριστίνας Σταρακά, θεωρείται η απόφαση του Πολιτικού Μηχανικού, Παναγιώτη Καψάλη,να κατέλθει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγρινίου.

Όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε, ο γνωστός Μηχανικός και επί σειρά ετών γνώριμος από τον χώρο της Διαιτησίας του Ποδοσφαίρου Αιτ/νίας, είπε:

«Αποφάσισα να ασχοληθώ για πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση και να στηρίξω την υποψηφιότητα της Χριστίνας Σταρακά για τον Δήμο Αγρινίου, γιατί στο πρόσωπό της, ο Δήμος που μεγαλώσαμε, ζούμε, δημιουργούμε και που αγαπάμε, έχει πολλά να κερδίσει για το παρόν και το μέλλον του. Στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα, η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται μια νέα δυναμική, με νέους εκπροσώπους οι οποίοι με σκληρή δουλειά, πείσμα και ευαισθησία θα υπηρετήσουν το συμφέρον του Δήμου μας. Τα προβλήματα του Δήμου Αγρινίου χρειάζονται λύσεις με αποδεδειγμένα ικανούς και δραστήριους εκπροσώπους, με αξίες και αρχές, με εμπειρία, με γνώση και στρατηγική, με ″φρέσκιες ιδέες″ και προ πάντων με αγάπη για τον τόπο μας. Η συμμετοχή όλων είναι αναγκαία με θετική ενέργεια και έμπνευση. Ερχόμαστε με ειλικρίνεια και ευθύτητα να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε περισσότερο. Να κάνουμε διάλογο με τις διαφορετικές προσεγγίσεις και εν τέλει να συνθέσουμε ιδέες και δυνάμεις για να αναδείξουμε το σωστό. Να είμαστε δίπλα σε κάθε δημότη και σε κάθε φορέα, να τον δεχόμαστε, να τον ακούμε, να του επιτρέπουμε να προτείνει και να συμμετέχει ώστε να λύνουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και να σχεδιάζουμε το μέλλον μας με την συμμετοχικότητα όλων. Ο Δήμος μας έχει πολλά να αναδείξει. Κι αυτό δεν μπορεί να συμβεί με ″παλιές συνταγές″.

Γι αυτό ζητώ να έχω έμπρακτα την υποστήριξή σας δια μέσω της ψήφου σας, ώστε στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο μας, να μου δώσετε την δυνατότητα μαζί με την Χριστίνα Σταρακά και τους συνεργάτες μας, από την επόμενη μέρα των εκλογών να πράξουμε δίχως να ζητούμε περίοδο προσαρμογής.

Γιατί Θέλουμε και Μπορούμε τον τόπο που μεγαλώσαμε, ζούμε και αγαπάμε, να τον παραδώσουμε στις επόμενες γενιές καλύτερο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝ. ΚΑΨΑΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΑΡΑΚΑ

Ο Παναγιώτης  Καψάλης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας του Διονυσίου Καψάλη, και της Ιουλίας, το γένος Καλύβα. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών από το 1996. Σήμερα ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του Σπουδές στη ″Διαχείριση Αποβλήτων″ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ως Πολιτικός Μηχανικός στον ιδιωτικό επαγγελματικό τομέα, έχοντας εκπληρώσει τις Στρατιωτικές του υποχρεώσεις, από το 1999, δραστηριοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου διατηρώντας ιδιωτικό Τεχνικό Γραφείο.

Υπηρετεί στην Αυτοδιοίκηση από το 2004. Σήμερα είναι Προϊστάμενος του Τμήματος Ηλεκτρολογικών και Συγκοινωνιακών έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. Όλα αυτά τα χρόνια, με την ενασχόληση του στην μελέτη και υλοποίηση έργων, έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη εμπειρία στον τομέα των Δημοσίων Έργων και  πέραν των λοιπών καθηκόντων του, είναι υπεύθυνος για την σύνταξη φακέλων υποβολής προτάσεων προς ένταξη και υλοποίηση έργων, σε διάφορα τρέχοντα ανά περίοδο χρηματοδοτούμενα Προγράμματα (ΕΣΠΑ, ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, Αναπτυξιακές Νομού, ΥΠ.ΕΣ, κλπ.).

DSC08536

Παράλληλα έχει ασχοληθεί με το κομμάτι του αθλητισμού. Διαιτητής ποδοσφαίρου και εγγεγραμμένος από το 1994 στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας. Ενεργός Διαιτητής για 13 χρόνια, με θητεία 3 ½ ετών στην Β’ εθνική. Από το 2009 και μέχρι σήμερα βρίσκεται στους πίνακες παρατηρητών διαιτησίας. Επί εννέα συνεχόμενες περιόδους ήταν στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτ/νίας περνώντας απ’ όλες τις θέσεις της, ως μέλος και ως Αρχι-διαιτητής. Την περίοδο 2013-2016 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας και από το 2016 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας.

Μέλος του ΤΕΕ Αιτ/νίας από το 1997. Εκλέχθηκε στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ τις περιόδους 2007-2010 και 2010-2014, ενώ θήτευσε στην Διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ την περίοδο 2008-2010.

Μέλος του ΠΑ.ΣΥ.ΦΩΣ (Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκων Στέγης) από την ίδρυσή του Συλλόγου το έτος 2014 και από το 2015 μέχρι και σήμερα είναι ο εκλεγμένος εκπρόσωπος του Συλλόγου για το Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Είναι παντρεμένος με την Νεκταρία Τσεντζέλη  και έχουν δυο δίδυμα παιδιά, 13 ετών,  την Κατερίνα και τον Διονύση.