ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΟΖΗΣ

Μετά από ένα γρήγορο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες , αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια, Παναγρινιακός και Αχέρων Καναλακίου μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, και το τελικό αποτέλεσμα (0-0) κρίνεται δίκαιο με βάσει την εικόνα, και τις ευκαιρίες των δυο ομάδων κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Με τον βαθμό που πήρε ο Αχέρων Καναλακίου διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Έδειξε στοιχεία καλοδουλεμένης ομάδας , με σφικτή αμυντική λειτουργία , και πλουραλισμό στις πλαγιοκοπήσεις , τόσο με τους πλάγιους μπακ, αλλά ακόμη και τους επιθετικούς της ομάδας , και προσπαθούσαν όλοι να βρουν τον έμπειρο σκόρερ Βέρμπη.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης χάθηκε για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Γκασούκα ο οποίος σε καλή θέση, απέναντι στον Βλάχο δεν βρήκε δίχτυα.

Στο β΄ημίχρονο ο Παναγρινιακός με σωστή αμυντική λειτουργία πήρε τον βαθμό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της κατηγορίας που έχει στόχο την άνοδο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κορυφαίοι της αναμέτρησης ήταν οι δυο τερματοφύλακες, Παρδαλός και Βλάχος, που με σωστές επεμβάσεις διατήρησαν το μηδέν στην εστία τους

Οι κυριότερες φάσεις της αναμέτρησης

7΄Μπαλιά του Γεωργάκη για τον Βέρμπη ο οποίος ήταν μόνος του, βγήκε έγκαιρα ο Παρδαλός και μπλόκαρε την μπάλα

22΄Σέντρα του Γεωργάκη, ο Βέρμπης κάνει το δυνατό σουτ, απομακρύνει ο Παρδαλός και στην συνέχεια ο Γκόλιας διώχνει σε κόρνερ

23΄Δυνατό σουτ του Εμβραίζογλου, μπλοκάρει την μπάλα ο Παρδαλός

28΄Παράλληλη σέντρα του Κυριάκη, ο Εμβραίζογλου από καλή θέση δεν βρήκε την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα

34΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βέρμπη, ο Παρδαλός στην αριστερή του γωνία μπλοκάρει την μπάλα

38΄Σουτ του Κυριάκη μπλοκάρει την μπάλα ο Παρδαλός

45 +1 Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Παναγρινιακό. Ο Γκασούκας τετατετ με τον Βλάχο απομακρύνει την μπάλα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, και στην επαναφορά, νέο σουτ του Ντούλια μπλόκαρε ο Βλάχος

50΄Σέντρα του Κυριάκη από τα δεξιά, κεφαλιά του Εμβραίζογλου η μπάλα άουτ

72΄Σέντρα του Ντάκου από τα αριστερά, κεφαλιά Βέρμπη άουτ

76΄Φάση διαρκείας στην περιοχή του Παναγρινιακού, ο Παρδαλός με τα πόδια απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του

80΄Σέντρα του Ντόκου από τα δεξιά , η μπάλα βρήκε το σώματου Φραγκούλη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι στον ρέφερι της αναμέτρησης

91΄Σουτ του Βασιλάκη η μπάλα άουτ στη τελευταία φάση της αναμέτρησης

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος)

Παρδαλός, Παναγιωτόπουλος (80΄ Καλοκαίρης), Γκόλιας, Καντάνης, Φραγκούλης Α., Σαμψώνας, Ντούλιας (55΄ Βασιλόγιαννης), Μήλιος, Γκασούκας (80΄ Αντωνόπουλος), Βασιλάρης (62΄ Φραγκούλης Σ.), Σκιαδάς.

Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρρας)

Βλάχος, Κωνσταντίνου (66΄ Ντάμπος), Τάτσης, Φράγκος, Βασιλάκης, Μανιώτης, Κυριάκης (78΄ Πότσης), Βέρμπης, Γεωργάκης (78΄ Νικολάου), Ντόκος, Εμβραίζογλου (55΄ Ζδράβος).

 

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ