Μπορεί να μην εντυπωσίασε, αλλά την νίκη την πήρε, έστω και με το φτωχό, πλην τίμιο , και πολύ σημαντικό 1-0. Και ουσιαστικά επιτρέπει  στην ομάδα της Μυρτιάς να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής , ενός μόνου βαθμού από την προνομιούχο <τετράδα>, γεγονός που δίνει την δυνατότητα να αισιοδοξεί για την συνέχεια.

Στον αγωνιστικό χώρο μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, και στο 60΄πέτυχαν γκολ, με σκόρερ τον Σαμψώνα , μετά από μπαλιά του Αρκουμάνη.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έμειναν  με 10 παίχτες (δέχθηκε κόκκινη ο Αλεξόπουλος). Αν και με 10 παίχτες οι παίχτες του Νεοχωρίου είχαν δυο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 92΄ο Καταπόδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κατσαβοχρήστο μετά από σέντρα του Μπαλαούρα, αλλά το σουτ που έκανε ήταν άστοχο, καθώς επίσης στο 95΄ο Μπαλαούρας έκανε δυνατό σουτ , όμως ο Κατσαβοχρήστος έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κέκελος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ

Κατσαβοχρήστος, Μπούρος, Τζάλλας,Ρόκκος, Γκορόγιας, Κόκκαλης, Κοκκώνης (89΄Σιάσος),Προβίδας, Σαμψώνας, Κούσης, Αρκουμάνης(86΄Καρόπουλος)

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιφογιαννόπουλος, Αλεξόπουλος,  Δερβίσης, Δενδρινός, Γούργαρης, Σαμψώνας, Βαλτογιάννης, Μεταξούλης(87΄Μοράλες) Καταπόδης