Γνωρίζεται καλά (οι αναγνώστες μου ), ότι δεν μου αρέσει να γράφω για τους ρέφερι, ούτε καλά ούτε άσχημα. Τους θεωρώ αναγκαστικό κομμάτι ενός αγώνα και ως εκεί.

Στο  πρώτο γύρο όμως του πρωταθλήματος , αρκετοί από αυτούς στέρησαν βαθμούς στον Παναιτωλικό.

Δυστυχώς στα φετινά 15  πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ο Παναιτωλικός αντιμετωπίστηκε από τους διαιτητές ως <παρακατιανός>, ως  <νέος > στην κατηγορία, που δεν έχει καμιά δουλειά ανάμεσα στις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Και το γιατί συμβαίνει αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή , να μας το εξηγήσουν οι άνθρωποι της ΚΕΔ, η οποίοι,  αλλοίμονο αν έχει παράπονα ειδικά από την διοίκηση Κωστούλα.

Στους αγώνες με  αντιπάλους τον Λεβαδειακό,  την Σκόντα Ξάνθη, τον Ολυμπιακό, ακόμα και τον ΠΑΟΚ , ο Παναιτωλικός δικαιούνταν κάτι παραπάνω. Με απλά λόγια περισσότερους βαθμούς από ότι πήρε.

Οι ρέφερι  όμως , λίγο να ξέρεται μπαλίτσα , καταλαβαίνεται με ποιον τρόπο σφύριζαν, ή και δεν σφύριζαν. Δεν θα αναλύσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Άλλωστε δεν αξίζει…. Οι 16 σημερινοί πόντοι έπρεπε να είναι πάνω από 20. Αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά κάποιοι είχαν διαφορετικοί γνώμη.

Και πρέπει η διοίκηση του Παναιτωλικού, οι άνθρωποι της ομάδας, με επικεφαλής τον πρόεδρο, να αποδείξουν και να πείσουν πως δεν μπορεί κανείς να παίζει με το όνομα και την ιστορία του Παναιτωλικού. Τον τρόπο ας τον επιλέξουν. Πάντως γρήγορα. Για να μην βλέπουμε και στο δεύτερο γύρο τα ίδια σφυρίγματα..Δεν μπορεί σε κάθε ματς οι ποδοσφαιριστές να νικάνε, αντιπάλους, διαιτητές, βοηθούς, και παρατηρητές….