Μία πολύ σημαντική συμφωνία – επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό του πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΝΑ κ.κ. Βασίλης Νικολέτας, προς όφελος όλων των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών.

Συγκεκριμένα, ύστερα από σχετικό αίτημα προς την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, κλείστηκε ραντεβού με τον πρόεδρο και τον διευθύνων σύμβουλο της Αγρινιώτικης ΠΑΕ, κ.κ. Φώτη Κωστούλα και Γεράσιμο (Μάκη) Μπελεβώνη αντίστοιχα, προκειμένου να μπορούν οι διαιτητές μας να παρακολουθούν ελεύθερα τους εντός έδρας αγώνες του Παναιτωλικού, διευθύνοντας αντίστοιχα τους εκάστοτε φιλικούς αγώνες των “κυανοκίτρινων” αφιλοκερδώς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα και οι τρεις άνδρες έδωσαν τα χέρια συμφωνώντας, αρχής γενομένης από τον αγώνα της μεθεπόμενης αγωνιστικής (17η), όπου ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει στο Αγρίνιο τον Αστέρα Τρίπολης.

Η πολύ εποικοδομητική αυτή εξέλιξη έχει διττό χαρακτήρα για τους Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές καθώς θα συνδυαστεί η εκπαίδευση με την ψυχαγωγία, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να παρακολουθήσουν δια ζώσης αγώνες της Super League, και ειδικά στους νεαρότερους και εκκολαπτόμενους ρέφερι να αποκτήσουν “παραστάσεις” από την κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Οδηγίες σχετικά με το πως θα δηλώνουν συμμετοχή καθώς και από το ποιά θύρα θα εισέρχονται οι διαιτητές στο γήπεδο θα δώσει ο κ. Νικολέτας στην αμέσως επόμενη Δευτεριάτικη εκπαιδευτική συνάντηση.

‪#‎ΒΑΣΙΛΗΣ_ΛΙΟΝΑΣ  ( Υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)