Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου δίκαια μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει αποφράδα ημέρα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας ύστερα από τα θλιβερά επεισόδια που προκάλεσαν οργανωμένοι φίλαθλοι του Καινουρίου.

Επεισόδια που γυρίζουν το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω, σε άνυδρες εποχές. Με την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Δόξα Καινούριου – ΑΕ Μεσολογγίου φίλαθλοι τις ομάδας του Καινούριου εισέβαλαν από τις ανοιχτές πόρτες του γηπέδου μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ξυλοκοπούσαν τους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μεσολογγίου που στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι ανήλικοι.

Ο ανεκδιήγητος κ. Μπεσίνης διαιτητής του αγώνα ποδόσφαιρου ή αγώνα box δεν ξέρουμε ακόμα, μας ανάφερε πως δεν είδε τίποτα με αποτέλεσμα τη μη αναγραφή για οτιδήποτε στο φύλλο αγώνος, βλέποντας όμως το ανύπαρκτο φάουλ σε καθαρό γκολ της ομάδας μας στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Μέσα σε όλα αυτά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, Μιχάλη Μπιλάλη, Κατσάνο Παναγιώτη και Ιωάννη Μιχαλόπουλο που με αυτοθυσία και βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα προστάτεψαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Το Δ.Σ οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ