Χωρίς να είναι καλύτερος ο Κεραυνός Μυρτιάς πήρε την νίκη και συνάμα τους τρεις βαθμούς απέναντι στην καλά οργανωμένη ομάδα του Απόλλων Δοκιμίου. Μια νίκη που του δίνει την δυνατότητα να παραμείνει στην Πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από τον Όμηρο Νεοχωρίου.

Οι γηπεδούχοι μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν το γκολ της νίκης στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 66΄με σκόρερ τον Κούση, μετά από θαυμάσια ενέργεια από τον Μπούρο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για γκόλ και δικαιούνταν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση. Στο πρώτο ημίχρονο (21΄) ο Ν. Τσακανίκας έχασε διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όπως επίσης και ο Κορομηλάς  στο 33΄, μετά από σέντρα του Τζωρτζόπουλου. Επίσης οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 84΄σε μακρινό σουτ από τον Κοτρότσο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λιώνας με βοηθούς τους Τριανταφύλλου και Βασιλόπουλο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κεραυνός Μυρτιάς (Λάκης Παπαχρήστος)

Κατσαβοχρήστος, Μπούρος, Τζάλας, Ρόκκος, Γκορόγιας, Κόκκαλης, Κάκκος , Σιάσος (52΄Προβίβας), Σαμψώνας (80΄Βελέντζας), Κούσης , Καρόπουλος(75΄Μπούσγος)

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι, Τζωρτζόπουλος, Γαρούφης, Παναγιωτόπουλος, Κοτρότσος , Καρτσακλής ,  Κορομηλάς Φ, Τσακανίκας Ν  (74΄Ζαχαράκης), Σπυριλιώτης (62΄Γιαννακάς), Κοντοπάνος