Το φιλμ του αγώνα

Α΄ημίχρονο

1′: Καλή στιγμή για τον Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι βγαίνουν στην αντεπίθεση, με ωραία προσπάθεια ο Ιγκλέσιας στέλνει την μπάλα στον Γιάννου, αλλά ο Κυριακίδης διώχνει.

3′: Ο Μαρκόφσκι μπαίνει στην περιοχή, αλλά ο Ζησόπουλος τον κόβει, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.

8′: Επιχειρεί το σουτ από δύσκολη γωνία στα αριστερά ο Μαρκόφσκι, πάνω στον Μπαντή η μπάλα.

19′: Γύρισμα του Φούντα στην περιοχή, επεμβαίνει έγκαιρα ο Κυριακίδης για να προλάβει τον όποιον κίνδυνο.

23′: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάουλο, στα χέρια του Μπαντή η μπάλα.

26′: Ατομική προσπάθεια από τον Ρουσκουσέδα , δίνει πάσα στον Πάουλο, που κάνει το σουτ αλλά  διώχνει με γροθιές ο Μπαντής.

43΄Διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για κίτρινη κάρτα(δεύτερη) προς τον Ιγκλέσιας από τον Λαμπρόπουλο, που δεν δίνεται , σε μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου προς τον Βιγιαφάνιες..

45’+1: Ωραία αντεπίθεση του Παναιτωλικού, ο Κέβιν γυρίζει στον σωστό χρόνο από τα αριστερά, ο Πάουλο κάνει την προσπάθεια, αλλά η μπάλα περνά άουτ.

Β΄ημίχρονο

50΄Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Βιγιαφάνιες διώχνει σε κόρνερ ο Μπαντής

53΄  ΓΚΟΛ 1-0 !!!! Ωραία συνεργασία των παικτών του Ματζουράκη, Ο Βιγιαφάνιες περνά εξαιρετικά την μπάλα από τους αμυντικούς του Αστέρα, ο Μαρκόφσκι την αφήνει και ο Ρουσκουσέδα βγαίνει στην πλάτη και νικά τον Μπαντή στο τετ α τετ.

63΄ΓΚΟΛ 1-1 .  Ωραία προσπάθεια του Φούντα από τα αριστερά, γίνεται το πρώτο σουτ από τον Φερνάντες έξω από την περιοχή, ο Κυριακίδης διώχνει, αλλά ο Γιάννου παίρνει το… ριμπάουντ και στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα

68′: ΔΟΚΑΡΙ για τον Παναιτωλικό! Ο Βιγιαφάνιες εκτελεί απευθείας φάουλ, ο Μπαντής διώχνει με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι.

72΄ΓΚΟΛ 2-1. Εκτέλεση φάουλ από τον Κέβιν, κεφαλιά του Παπάζογλου , στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Μπαντή

78΄Συρτό σουτ από τον Λούι άουτ

87΄Φάση διαρκείας στα καρέ του Παναιτωλικού. Λάθος έξοδος του Κυριακίδη, ο Παπαδόπουλος στρώνει για τον Γιάννου που κάνει το σουτ, αλλά ο Κυριακίδης διώχνει πεσμένος στο έδαφος, ο Τσοκάνης παίρνει την μπάλα, αλλά η προσπάθειά του σταματά πάνω στον Μάκο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λαμπρόπουλος από την Ηλεία, με βοηθούς τους Τσολάκη (Αθηνών), και Καλφόγλου (Θεσπρωτίας). Κίτινες κάρτες δέχθηκαν οι Φερνάντες 18΄, Γιάννου 32΄, Γκοιάν36΄,  Ιγλέσιας 36΄, Ρουσκουσέδα 70΄, Βιγιαφάνιες 74΄, Κουρμπέλης 75΄, Γιαννούλης 85΄, Παπάζογλου 85΄, Λανθαρότε 95, Ουάρντα 95΄,

Ο συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης)

Κυριακίδης, Μύγας, Κέβιν, Κούσας, Μάκος, Παπάζογλου, Πάουλο(89΄Κουτρομάνος), Ρουσκουσέδα(71΄Κάπελ), Βιγιαφάνιες(79΄λ.τρ. Βασιλούδης), Ουάρντα, Μαρκόβσκι

Αστέρας  Τρίπολης ( Στάικος Βεργέτης)

Μπαντής, Λανθαρότε, Φερνάντες(67΄Παπαδόπουλος), Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Φούντας(77΄Τσοκάνης), Λούι, Γκόιαν, Χαμντανί, Ιγκλέσιας (67΄Κουρμπέλης), Γιάννου