Ενημέρωση για τη συμμετοχή του Πανθρακικού στην εθελοντική δράση Κομοτηναίων «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα» και τη συγκέντρωση τροφίμων που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο αυτής, στο περιθώριο του αγώνα του Σαββάτου (16/01-17:15) με τον Παναιτωλικό.

Η εθελοντική δράση «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα» θα διεξαχθεί φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Κομοτηνή και θα «ενώσει» τις δυνάμεις της με τον Πανθρακικό, το καμάρι της πόλης. Στο πλαίσιο της ανεπτυγμένης κοινωνικής της ευθύνης, η ομάδα μας «αγκαλιάζει» την προσπάθεια αυτη και από κοινού με τον «Άη Βασίλη» θα διοργανώσει δύο δράσεις στα παιχνίδι της με τον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο.

Πιο συγκεκριμένα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου (16/01-17:15), στο ΔΑΚ Κομοτηνής, για την 18η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα από τους φιλάθλους αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανθρακικού, σε ειδικούς σάκους που θα είναι τοποθετημένοι στην είσοδο της Θύρας 1 και της Θύρας 2 του γηπέδου. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στο ΔΑΚ Κομοτηνής, η ημερομηνία και η ώρα διεξαγωγής του οποίου δεν έχουν οριστεί ακόμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρόφιμα που θα συλλεγχθούν στους σάκους του «Άη Βασίλη» θα δοθούν στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής.

Ο «δωδέκατος παίχτης» μας, λοιπόν, καλείται να δώσει βροντερό «παρών» το Σάββατο στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Όχι μόνο για να προσφέρει την απαιτούμενη στήριξη στην ομάδα μας, ώστε αυτή να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και για να δείξει το γνωστό του κοινωνικό πρόσωπο και να σκοράρει ένα εξίσου σημαντικό γκολ εκτός αυτού. ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!