Αναλυτικά οι δηλώσεις των παιχτών του Παναιτωλικού

Κυριακίδης: «Τέτοια τερέν που είναι βαριά και δυσκολεύουν τη ζωή του τερματοφύλακα. Για αυτό υπήρχε μία ικανοποίηση και για μένα, αλλά και για όλους τους συμπαίκτες μου. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Το χάρηκα και για αυτό είχα αυτή την αντίδραση.

Σημασία σήμερα έχει ο βαθμός που πήραμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώορ και με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο. Αυτή η ισοπαλία είναι σαν νίκη. Αν έχουμε αυτό το πάθος σε κάθε αγώνα, θα πάμε ακόμη καλύτερα. Στη Κομοτηνή ήρθαμε για να κερδίσουμε. Στην μπάλα όμως δεν ξέρεις τι θα συμβεί και μετά την αποβολή, αλλάξαμε τα πλάνα μας. Αν δεχόμασαν γκολ τότε δύσκολα θα παίρναμε την ισοπαλία».

Βασιλείου: «Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσαμε έναν καλό αντίπαλο που θα τα έπαιζε όλα για όλα και ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Ήρθαμε για τη νίκη, αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μετά την αποβολή, είναι σημαντικό που δεν χάσαμε. Έχετε δίκιο για την μία τελική, αλλά μετά την αποβολή έπρεπε να μην ανοιχθούμε και να μην δεχθούμε γκολ. Έχετε δίκιο αλλά δεν χάσαμε. Είμαστε χαρούμενοι για τον βαθμό. Κάθε αγώνας για εμάς είναι τελικός. Ακολουθεί το ματς με την ομάδα της Βέροιας, που θα πάμε να κερδίσουμε».