Συνεχίζοντας τα τελευταία  θετικά αποτελέσματα η Αναγέννηση Θέρμου νίκησε και τον Αλικυρναϊκό, έφτασε τους 24 βαθμούς ξεφεύγοντας ακόμα περισσότερο  από της θέσεις των πλει-άουτ.

Από το ξεκίνημα  η Αναγέννηση ήταν κυρίαρχη του αγώνα. Η μία ευκαιρία διαδέχονταν την άλλη , με τους γηπεδούχους όχι απλά να είναι καλύτεροι αλλά και να μην δίνουν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα.

Δυο δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες , αλλά το γκολ δεν έρχονταν . Στην επανάληψη η πίεση των παικτών της Αναγέννησης συνεχίστηκε μέχρι να έρθει το γκολ του Καλιακμάννη που ήταν και το μοναδικό της συνάντησης, και κάπου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι , από την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι ήταν ανύπαρκτοι επιθετικά.

Όσο αφορά την εξέλιξε της αναμέτρησης  οι γηπεδούχοι πήραν από τα πρώτα λεπτά τα ηνία του αγώνα. Δημιούργησαν και έχαναν ευκαιρίες για γκολ. Μάλιστα δεν είχαν και την τύχη με το μέρος τους, αφού είδαν δυο φορές την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι. Στο 30΄με τον Κουρσάρη, και στο 32΄με τον Γιαννοκώστα, ενώ στο 35΄σουτ από τον Κουρσάρη έφυγε ελάχιστα άουτ.

θερμο 3

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 55΄με τον Καλιακμάννη, ενώ είχαν μια ακόμη ευκαιρία στο 80΄με κεφαλιά του Γαβρίνα που μπλόκαρε ο Μπαλάφας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κέκελος, με βοηθούς τους Μπάκα και Κουτρομάνο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Θέρμου ( Τσιάκαλος)

Μπαλάφας, Καλιακμάννης, Μπίστας, Γιαννοκώστας, Κουρσάρης, Ξανθόπουλος, Καλαντζής(77΄Μαραγιάννης Β.), Μπαζώρας(88΄Χρυσικός), Γ. Μαραγιάννης, Μούτσα, Τσοπανάς

Αλικυρναϊκός Αγ. Θωμά (Σαρρής)

Μπότας, Γ. Τριφιάτης, Μαντέλος, Φλωρόπουλος(65΄Ψαθάς), Φράγκος, Κάκκος, Βασιλείου, Ι. Τριφιάτης, Γαβρίνας(72΄Κέσκος), Ζέρβας, Αθανασόπουλος(59΄Μιχαλόπουλος)