Ο 39χρονος επιθετικός την δευτέρα το μεσημέρι έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό και έμεινε και επισήμως ελεύθερος.

Ο Αφρικανός άσος,  τόνισε στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του πως θέλει να αγωνιστεί ξανά στην εθνική Σενεγάλης και να συμπληρώσει 100 εμφανίσεις με την ομάδα της χώρας του, γι’ αυτό και επέλεξε την προοπτική του Απόλλωνα Σμύρνης, θεωρώντας πως στην ομάδα της Ριζούπολης θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού ανέφερε:

«Ο Ανρί Καμαρά ζήτησε σήμερα να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό και το αίτημά του έγινε δεκτό, μαζί με τις ευχαριστίες για την τεράστια προσφορά που είχε αγωνιζόμενος στην ομάδα μας».

Στη συνέχεια ο Καμαρά προχώρησε σε δήλωση, όπου ευχαρίστησε τον πρόεδρο του συλλόγου του Αγρινίου, Θανάση Κωστούλα για την κατανόηση που έδειξε αποδεχόμενος το αίτημα του να αποχωρήσει και υποστήριξε ότι πάντα θα είναι μέλος της οικογένειας και φίλος του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ζήτησα από τον πρόεδρο να μείνω ελεύθερος και τον ευχαριστώ που με κατανόηση το δέχτηκε. Όπως γνωρίζετε επιθυμία μου από το καλοκαίρι που επέστεψα, ήταν να βοηθήσω τον Παναιτωλικό και να διεκδικήσω την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά στην Εθνική Σενεγάλης, για να συμπληρώσω 100 συμμετοχές. Έχοντας πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης, πιστεύω ότι θα μου δοθεί εκεί η δυνατότητα να αγωνιστώ περισσότερο και να διεκδικήσω τον προσωπικό μου στόχο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κωστούλα, όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τον προπονητή και τους συνεργάτες του, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους για την αγάπη τους. Θα νιώθω πάντα μέλος αυτής της οικογένειας και φίλος του Παναιτωλικού».