Μια ακόμη νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Θέρμου , (αυτή την φορά επι του Κεραυνού Μυρτιάς) , δίνοντας συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα  που έχουν εδραιώσει την ομάδα μακριά από της θέσεις των πλει-άουτ.

Η ομάδα του Τάκη Τσιάκαλου δείχνει ότι έχει την ποιότητα να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον στόχο της , που είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία , και στην συνέχεια όσο ποιο ψηλά μπορεί να τερματίσει στον βαθμολογικό πίνακα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς, φτάνοντας συνολικά στο πρωτάθλημα στους 27.

ΑΝ. 2

Στο σημερινό παιχνίδι οι <τυπικά φιλοξενούμενοι> έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση και μάλιστα σε πολλά σημεία του παιχνιδιού έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Είχαν την τύχη με το μέρος τους , από την στιγμή που πέτυχαν το πρώτο γκολ σε καθοριστικό σημείο του πρώτου ημιχρόνου, και στην επανάληψη όλα κύλησαν ευνοϊκά.

Το 1-0 έγινε στο 43΄με σου του Κουρσάρη. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70΄ο Κούκος πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ ( δυνατό σουτ στο <<γάμα >>του ανήμπορου να αντιδράσει Κατσαβοχρήστου). Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 77΄με σκόρερ τον Τζουλιάνο.

Από την άλλη μεριά ο Κεραυνός Μυρτιάς ήταν μακριά από τον καλό εαυτό του, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα.

Διαιτητής της αναμέτρησης  ήταν ο Καραβασίλης με βοηθούς τους Βαλλιάνο και την Μπακάκη

ΑΝ. 3

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κεραυνός Μυρτιάς (Λάκης Παπαχρήστος)

Κατσαβοχρήστος, Μπούρος, Τζάλας(56΄Βελέντζας), Ρόκκος, Γκορόγιας(78΄Μπούσγος), Κόκκαλης, Κοκώνης, Σιάσος, Αρκουμάνης, Σαμψώνας, Προβίβας (46΄Καρόπουλος)

 

Αναγέννηση Θέρμου ( Τάκης Τσιάκαλος)

Μπαλάφας, Καλιακμάννης(83΄Στριμμένος), Μπίστας, Γιαννοκώστας, Κουρσάρης(80΄Χρυσικός), Ξανθόπουλος, Κούκος, Μπαζώρας, Μαραγιάννης Β., (63΄Παπαευθυμίου), Τζουλιάνο, Τσοπανάς.