Δυσαρεστημένος από την ήττα και την εμφάνιση της ομάδας του από τον Παναιτωλικό ήταν ο υπηρεσιακός προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Νίκος Καραπιπέρης, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα σημείωσε τα εξής:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε τον αντίπαλο αλλά από μια στημένη φάση και μια λάθος απόκρουση δεχθήκαμε το γκολ, το οποίο μας επηρέασε σημαντικά.

Στην συνέχεια ο Παναιτωλικός έκλεισε πολύ καλά όλους τους χώρους παίζοντας δυνατά, σε αντίθεση μ’ εμάς που υστερούσαμε στη δύναμη. Παρόλα αυτά πιέσαμε τον αντίπαλο χωρίς να κινδυνεύσουμε πίσω, παρότι ρισκάραμε αρκετά.

Χρησιμοποιήσαμε όλα τα όπλα που είχαμε στην διάθεσή μας, χάσαμε 1-2 ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία.

Θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα και να βελτιωθεί η ομάδα σε κάποιους τομείς που έχει πρόβλημα».

Για την αλλαγή του Μαγιέφσκι είπε: «Ο Μαγιέφσκι χρειάζεται χώρο για να κινηθεί και ο Παναιτωλικός ήταν καλά κλεισμένος. Χρειαζόμασταν ψηλούς παίκτες γιατί ξέραμε ότι στο τέλος το ματς θα πήγαινε στις σέντρες».