Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναιτωλικού έγινε σήμερα το απόγευμα στο Black Tulip του Emileon. Εκεί ήταν η Ανδρική ομάδα, οιη ομάδες Κ20, Κ17, Κ15, η διοίκηση, τα στελέχη και το προσωπικό της ΠΑΕ και του Emileon.

Ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, δηλώνοντας την ικανοποίησή του από τη δουλειά που γίνεται και τα αποτελέσματά της, επισημαίνοντας στο τέλος της σύντομης ομιλίας του «Σ’ αυτήν την καλή προσπάθεια που κάνετε, εγώ είμαι εδώ…». Ο προπονητής Γιάννης Ματζουράκης ευχήθηκε στα παιδιά των τμημάτων υποδομής να συνδυάσουν την πρόοδο στο ποδόσφαιρο και στο σχολείο, τονίζοντας ότι τα καλά λόγια που είπε ο πρόεδρος ανήκουν στους παίκτες του για τη σκληρή δουλειά που κάνουν.

βασιλειου

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και οι παίκτες που βρήκαν το φλουρί ήταν ο Στέλιος Βασιλείου (ανδρική ομάδα), ο Βαγγέλης Βασιλάρης (Κ20), ο Δημήτρης Ντόβας (Κ17) και ο Δημήτρης Σαλαγιάννης (Κ15), ενώ από τους εργαζόμενους ο Μίλτος Δημητράντζος.

Επίσης, κληρώθηκε ένα διήμερο για δύο άτομα, προσφορά του Ξενοδοχείου ΜΟΝΤΑΝΑ στο Καρπενήσι, που πήγε στους εργαζόμενους.