Κάτι παραπάνω από 3 “γεμάτα” 24 ώρα έχουν οι ελληνικές ομάδες για να “τακτοποιήσουν” τις όποιες μεταγραφικές τους εκκρεμότητες, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσης πως η τελευταία προθεσμία για την ολοκλήρωση μεταγραφών είναι μέχρι τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας (1/2).

“Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΠΟ θα λειτουργήσουν έως τις 20:00, προκειμένου να δέχονται τα δικαιολογητικά του άρθρου 3 παρ. 2 παράρτημα Γ του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών και αιτήσεις μεταβολών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον, η ΕΠΟ κατέστησε σαφές πως κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής της πάρθηκε -μεταξύ άλλων- η απόφαση για στήριξη του Τζάνι Ινφαντίνο ενόψει των επικείμενων προεδρικών εκλογών στη FIFA.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι παρακάτω αποφάσεις.

-Να υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του Τζάνι Ινφαντίνο στην εκλογή προέδρου της FIFA.

-Εγκρίθηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας Εθνικών Ομάδων.

-Εξουσιοδοτήθηκε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να εξετάσει τις προτάσεις που κατατέθηκαν σήμερα από την Football League, σχετικά με τα κριτήρια του Κανονισμού Επιτήρησης Ομάδων για την περίοδο 2016-2017 και να αποφασίσει επί του Κανονισμού.

-Παραπέμφθηκε σε επόμενη συνεδρίαση το θέμα που αφορούσε στο Εγγυητικό Ταμείο Ποδοσφαιριστών, προκειμένου να τοποθετηθούν οι δύο επαγγελματικές Λίγκες.