Στο ντεμπούτο του στον πάγκο  της Αναγέννησης  Θέρμου ο προπονητής Φώτης Αγγελόπουλος δήλωσε στο Agriniogoal, ότι έγιναν αμυντικά λάθη, που στοίχησαν την ήττα στην ομάδα, θεωρεί ότι στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να υπάρχει ηρεμία  , για να πάρει η ομάδα  τους βαθμούς που πρέπει και να μείνει δίχως πρόβλημα στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μεταξύ δυο ισοδύναμων ομάδων. Όποιος κάνει της ευκαιρίες γκόλ , και δεν κάνει λάθος κερδίζει το παιχνίδι. Προηγηθήκαμε  στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά στην συνέχεια δεν αντέξαμε στην πίεση που άσκησε ο Απόλλων, έγινε και το αμυντικό λάθος, και δεχθήκαμε γρήγορα την ισοφάριση, καθώς και  το δεύτερο γκολ.

Στο β΄ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες , στα τελευταία λεπτά προσπαθήσαμε να πιέσουμε περισσότερο, έγιναν ευκαιρίες , αλλά δεν πήραμε βαθμό .

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος

Από δω και στο εξής κοιτάμαι τα επόμενα παιχνίδια. Είμαι λίγες ημέρες στον πάγκο, κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία για το πώς θα κάνει προπόνηση, και πρέπει να τα αφομοιώσουν γρήγορα οι ποδοσφαιριστές και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα.

Στο πρόγραμμα που ακολουθεί, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση ηρεμία, καθαρό μυαλό  και τύχη για πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε και να μείνουμε στην κατηγορία.