Aπό την Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδόσφαιρου ανακοινώθηκαν τα εξής:
ΚΟΛΑΦΟΣ για τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ Αιτωλ/νιας η παραίτησή του κυρίου Γιώργου Λαγούδη από τη θέση του προέδρου της επιτροπής πρωταθλημάτων, εξαιτίας της τελευταίας απροκάλυπτης, προκλητικής και αυθαίρετης παρέμβασης του προέδρου κ. Παπαχρήστου, ο οποίος δεν σεβάστηκε τις αποφάσεις της ΕΠΣ και της αρμόδιας επιτροπής, σχετικά με τη ματαίωση -εντελώς αδικαιολόγητα- του αγώνα ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ.
Τι άλλο θα δούμε ακόμη!!!ΕΛΕΟΣ.
Αν κύριε πρόεδρε της ΕΠΣΑ έχετε ίχνος ευαισθησίας και ευθιξίας ένας και μοναδικός δρόμος σας περιμένει αυτός της άμεσης παραίτησης , για να απαλλάξετε το τοπικό ποδόσφαιρο ,από την επικίνδυνη παρουσία σας στη νευραλγική θέση που κατέχετε.
Από την επικοινωνία που έχουμε με τους ερασιτέχνες παράγοντες του Νομού μας, σας γνωρίζουμε ότι αυτή είναι η απαίτηση όλων, άσχετα με το ότι δεν μπορούν αυτή τη χρονική στιγμή να αντιδράσουν και να εκφραστούν δημόσια , γιατί ξέρουν ότι οι ομάδες τους, για τις οποίες καταθέτουν τα πάντα, θα μπουν σε καθεστώς σκληρού διωγμού και λόγω του ισχύοντος αντισυνταγματικού και αντιδημοκρατικού καταστατικού , δεν μπορούν να υπολογίζουν σε καμία άλλη θεσμική βοήθεια.
Το θέμα από ηθικής πλευράς είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ .Τέτοια ωμή και απροκάλυπτη παρέμβαση δεν έγινε ποτέ και από κανέναν.
Τι να υποθέσουμε μετά απ’ όσα συμβαίνουν για τη γενικότερη λειτουργία της ΕΠΣΑ? Τι να υποθέσουμε για την ισονομία και την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων? Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Θα ήταν παράλειψη μας να μην συγχαρούμε δημόσια για τη θαρραλέα και έντιμη στάση του, τον κύριο Γιώργο Λαγούδη και να τον επαινέσουμε ,γιατί απέδειξε πως δεν ισοπεδώνονται όλοι οι άνθρωποι κι΄ αυτό είναι παρήγορο και ελπιδοφόρο.