Ως… μπασκετικές χαρακτήρισε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Ματζουράκης τις κάρτες που δέχεται ο Παναιτωλικός τονίζοντας ότι οι Αγρινιώτες έχουν αρχίσει να συνηθίζουν στο να μένουν με δέκα παίκτες! Ο τεχνικός των «καναρινιών» στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Κυριακίδη και έκανε λόγο για πλούσιο ματς με ρυθμό και φάσεις.

«Πρέπει να πω ότι ήταν πλούσιο ματς με ρυθμό και πολλές φάσεις στις δύο εστίες. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα και θέλω να συγχαρώ τον Γιώργο (σ.σ Παράσχο) για την δουλειά που έχει κάνει στον Πλατανιά.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά είχαμε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα σήμερα και έναν καλό σχεδιασμό στο δεύτερο ημίχρονο επιμένοντας να ζητήσουμε κάτι ως το τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν θεωρεί δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. «Ναι μεν ο Πλατανιάς έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες στο ματς, αλλά τις σταμάτησε ο τερματοφύλακας. Δεν πήγε έξω καμία και αυτό σημαίνει ικανότητα. Για αυτό και είπα συγχαρητήρια στον Κυριακίδη. Τώρα από εκει και πέρα, στη συνέχεια με δέκα παίκτες αντιδράσαμε καλά.

Αλλάξαμε σχέδιο, βγήκαμε με τον Ρουσκουγέδα, βγήκαμε με τον Κλέσιο έχοντας ευκαιρίες και πριν από το γκολ. Τι να πω; Μάλλον αρχίζουμε να συνηθίζουμε με δέκα παίκτες στο γήπεδο και αντιδρούμε καλά γιατί οι δικές μας κάρτες ήταν και σήμερα… μπασκετικές. Συνέχεια μένουμε με δέκα παίκτες», απάντησε.