Ευχαριστημένοι από της προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους ήταν και οι δυο προπονητές μετά και το τελικό σφύριγμα από τον Δημήτρη Στυλιαρά στην αναμέτρηση της Φλόγας με τον Απόλλων Θέρμου. Μοίρασαν συγχαρητήρια και παραδέχτηκαν ότι ήταν ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους

φλογα 032

Γιάκος : Χρειάζονταν μεγάλο κουράγιο για να ανατρέψεις το σκορ

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου , για την προσπάθεια που έκαναν , όταν το σκορ ήταν στο 4-2. Χρειάζονταν πολύ μεγάλο κουράγιο για να ανατρέψεις την εις βάρος  σου κατάσταση . Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς χρόνος , και θα μπορούσαμε ακόμα να πετύχουμε και άλλο γκολ.

Η πρώτη θέση της τελικής βαθμολογίας θα εξαρτηθεί από τα πλει-οφ. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο , να ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο , και νομίζω ότι το καταφέρνουμε κάθε αγωνιστική ξεχωριστά ανάλογα τον αντίπαλο.

 

Βασιλείου : Συγχαρητήρια και για της δυο ομάδες

Αξίζουν συγχαρητήρια και οι δυο ομάδες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο

Αν δεν είσαι έτοιμος  στις φάσεις που κάνεις, και αν δεν είσαι έτοιμος σε αυτά τα παιχνίδια , τότε δεν πρόκειται να προχωρήσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πετύχαμε την νίκη. Ίσως μερικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν είναι έτοιμοι για πρωταθλητισμό.

Ο αντίπαλος είναι μια καλή και δυνατή ομάδα, τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο , και όταν δεν είσαι έτοιμος να κοντράρεις της ομάδες που θα έρθουν να παίξουν δυνατά , θα έχουμε πολλά προβλήματα, όπως και είχαμε.

Δεν προσέξαμε και το 4-2, έγινε 4-4.