Δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα θα βρεθούν την Κυριακή 28/2 στο Αγρίνιο, με αφορμή την διοργάνωση του 9ου Ημιμαραθωνίου «Μιχάλης Κούσης». Ο αγώνας προς τιμήν του σπουδαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου διοργανώνεται από τον Δήμο Αγρινίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.)

Αναβαθμισμένη η φετινή διοργάνωση

Εμπλουτισμένη με ένα νέο αγώνισμα είναι η φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου «Μιχάλης Κούσης», καθώς για πρώτη φορά, πέρα από τον Ημιμαραθώνιο των 21,1 χλμ, τη μικρή απόσταση των 5 χλμ. και τον αγώνα του 1 χλμ. για παιδιά, θα πραγματοποιηθεί και αγώνας απόστασης 10 χλμ. Η εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου θα δοθεί στο χωριό Δογρή, με τους δρομείς να ακολουθούν μια αρκετά εύκολη παραλήμνια διαδρομή για να τερματίσουν στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου. Οι αγώνες των 5 & 10 χλμ. γίνονται εντός πόλης.

Το κόστος συμμετοχής στα αγωνίσματα του Ημιμαραθωνίου και των 10 & 5 χιλιομέτρων αντιστοιχεί σε 8 ευρώ, ενώ η συμμετοχή των παιδιών στο 1 χλμ. μέτρων είναι δωρεάν. Εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέχρι την Πέμπτη  25 Φεβρουαρίου 2016 & στην αφετηρία μέχρι και 1 ώρα πριν τον αγώνα.

Την επιμέλεια του αγώνα έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

 info

9ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Μιχάλης Κούσης» 21,1 χλμ.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού/ Διαδρομή: Βαριά (Δογρή)  – Παντάνασσα – Παραβόλα – Τραγάνα – Καινούργιο – Παναιτώλιο –Διασταύρωση Παναιτωλίου / Εθνική Οδός – Χαριλάου Τρικούπη – Πλατεία Δημοκρατίας Αγρίνιο

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Στον αγώνα επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 18 ετών και πάνω (γεν. 1998 και μεγαλύτεροι). Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές, ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες, της Γενικής Κατάταξης. Χρηματικά έπαθλα έχουν προβλεφθεί από τον Δήμο Αγρινίου για τους τρείς  (3) πρώτους αθλητές, ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες, της Γενικής Κατάταξης. Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο του αγώνα.

Χρηματικά Βραβεία για τους νικητές του Ημιμαραθωνίου 21,1 χλμ «Μιχάλη Κούση» 2016

1ος   600,00 € –   1η 600,00 €

2ος  400,00  €  –  2η 400,00 €

3ος  300 ,00 € –   3η 300,00 €