Νικηφόρα πέρασε από το Αγρίνιο η ομάδα Νέων Κ20 της SKODA Ξάνθη, καθώς επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης ομάδας του Παναιτωλικού, στο παιχνίδι που έγινε  στο Emileon, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Μετά από ένα άγονο πρώτο μέρος, η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά έκαμψε την αντίσταση του Παναιτωλικού στο 55′ με τον Φασίδη και διπλασίασε τα τέρματά της στο 70′ με τον Λαζαρίδη

Οι Αγρινιώτες με γκολ του Καράι μείωσαν  λίγο πριν το φινάλε (85’), διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.  Ωστόσο οι Αγρινιώτες δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν παραπάνω, διότι οι Ξανθιώτες ήταν εξαιρετικοί στο παιχνίδι τους.

Η SKODA ΞΑΝΘΗ μείωσε την διαφορά από την 3η θέση στους δύο βαθμούς από τον Παναιτωλικό, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:  Αθανασόπουλος, Καράι, Τασιούλης, Σάαντο, Μαλής (67’ Κοντογιάννης Γ.), Μιχάι, Βασιλάρης (80’ Πριόνας), Μωραΐτης, Βακράκος (75’ Καββαδίας), Κοντογιάννης Ι., Γιαννιώτης

SKODA ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Ζώτος, Ψεμματάς, Βαφειάδης, Χατζητερζόγλου, Κώστας, Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης (82′ Μυλωνάς), Μελισσόπουλος, Καπτέλι (55′ Χατζής), Φασίδης (89′ Πουλουκτσής).