Με στόχο να επιστρέψει στο Αγρίνιο με θετικό αποτέλεσμα και τον βαθμός ή και ακόμα τους βαθμούς της νίκης ο Παναιτωλικός αγωνίζεται σήμερα στο Περιστέρι στις 18.15.

Η αποστολή του Παναιτωλικού που απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές βρίσκεται από το Σάββατο στην Αθήνα. Ο προπονητής Γιάννης Ματζουράκης αναμένεται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του σε σχέση με την ενδεκάδα της πρεμιέρας. Με βάση της προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρουν οι Κλέσιο, Ροντρίγκες, και Μουνιός.

Όσον αφορά λοιπόν την ενδεκάδα, το πιθανότερο σχήμα είναι με τον Κυριακίδη  κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κούσα, Ροντρίγκες στα στόπερ, με τους Κλέσιο και Τσοκάνη, στα μπακ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα αμυντικά χαφ οι Μάκος και Πάουλο, και μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή ο Φερέιρα. Τέλος στην επίθεση οι Μουνιός (δεξιά), Ουάρντα (αριστερά), και στην Κορυφή ο Τομανέ.

Το συνηθισμένο 4-2-3-1 για τον Γιάννη Ματζουράκη ,με διαφοροποιήσεις σε σχέση με την ενδεκάδα της πρεμιέρας στην Τούμπα.