Αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας  του εμφανίστηκε ο προπονητής του Αμβρακικού Λουτρού Ηρακλής Στασινός. Σε δηλώσεις  του στο Agriniogoal θεώρησε το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα Δοκιμίου δίκαιο, και έθεσε σαν πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την εικόνα του παιχνιδιού

Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία και πιστεύω να γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα

Όσο αφορά τον αγώνα οι παίχτες μου δεν κατάλαβαν ότι η Α΄ κατηγορία χρειάζεται πολύ δύναμη και συγκέντρωση μέσα στο παιχνίδι. Υπήρχαν κενά στο χώρο του κέντρου ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και στα άκρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ελπίζω να μας κάνει ……καλό η ήττα και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην έδρα μας με τον Προμηθέα Χάλκειας.

Μετά την ισοφάρισε πιστέψατε σε θετικό αποτέλεσμα

Κατά την διάρκεια του β΄ ημιχρόνου , έγιναν δυο αλλαγές είχαμε ευκαιρίες ισοφαρίσαμε , αλλά υπήρχαν λάθη στην άμυνα, δεν υπήρχε δύναμη και δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη και πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο στόχος για τον Αμβρακικό Λουτρού

Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η παραμονή να έρθει όσο το δυνατό νωρίτερα, και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Επίσης πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας