Ο Παναιτωλικός συμμετέχει στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου, οι οποίες αρχίζουν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου με το άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Πλατεία Δημοκρατίας στις 7.00 μ.μ. Θα παραστούν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, όπως και η ομάδα Κ20.

Για τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Πλατεία Παναιτωλικού, μπροστά στο γήπεδό μας στις 6.00 μ.μ., παρουσία όλων των αγωνιστικών τμημάτων και της Ακαδημίας του Παναιτωλικού, τα μέλη των οποίων θα συγκεντρώσουν τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου.

Οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου ετοιμάζουν τα στολίδια για το Δένδρο της ομάδας μας. Θα υποδεχτούν τους ποδοσφαιριστές μαζί με τον «Πανέτο», για να στολίσουν όλοι μαζί το δέντρο. Βοηθοί θα είναι τα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα ξωτικά και η Ακτίνα Εθελοντισμού.

Όλοι μαζί θα στείλουμε μήνυμα αγάπης, ειρήνης και αλληλεγγύης.

Στη συνέχεια το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου θα γεμίσει με μελωδίες την Πλατεία Παναιτωλικού με την «JAZZ BAND AGRINIO». Συμμετέχουν οι: Κακαές Ιωάννης – ντραμς, Χρήστος Παπαθανάσης -ηλεκτρικό μπάσο, Θωμάς Παπαθανάσης -ηλεκτρική κιθάρα, Φρανκ-Ιωάννης Παπαδάκης-Γουντ -πλήκτρα, Καλαϊτζής Γεώργιος -σαξόφωνο.