Εύκολο πρωινό για την ΑΕΚ Αγ. Κων/ νου που νίκησε με 4-0 τον Χρ. Αστέρα Παντάνασσας, σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το πρωί στο ΔΑΚ Αγρινίου. Με την νίκη η ΑΕΚ έφτασε τους 26 βαθμούς και βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Θύελλα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα πετυχαίνοντας 3 γκολ στα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης, και στην συνέχεια χωρίς να δυσκολευτούν πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με πολλά αγωνιστικά προβλήματα (με μόλις 12 ποδοσφαιριστές), προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά ήταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια…

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Αστέρας Παντάνασσας είχε δοκάρι με τον Μπριάνη, ενώ ο Κρανιάς  στο 37΄ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι(απόκρουσε ο Μπαλάσκας), πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μπριάνης.

Τα γκολ του αγώνα

5΄1-0 Μετά από κόρνερ του Ζιάκκα ο Αντωνόπουλος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ.

7΄2-0 Ο Αντωνόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση, και συνάμα το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ

15΄3-0 Εκτέλεση κόρνερ από τον Νικολόπουλο, και ο Γράψας με κοντινό πλασέ τριπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του

80΄4-0 Ο Μαντόγλου με δυνατό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή της Παντάνασσας διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσαμπάς

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕΚ Αγ. Κων /νου (Αποστόλης Μπαλτούμας)

Μπαλάσκας, Κατσιμπίνης, Χολιασμένος, Κολοβάκης (77΄Τασούλης), Καρδαράς, Μαντόγλου, Νικολόπουλος Κ., (65΄Σκλαπάνης), Αντωνόπουλος(40΄Τσιαμπουλας), Γράψας, Ζιάκκας, Νικολόπουλος Ι.

Χρ. Αστέρας Παντάνασσας (Γιώργος Αρμύρας)

Λιάπης, Κουτσιαύτης, Λιόκαυτος, Κουμάσης, Σούτας , Μπριάνης, Κρανιάς Α., MUKA, DONI, Μπαρλίκας, Κρανιάς Σ. (70΄Νικολέτας)