Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχω να πω πολλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, και την συμπεριφορά τους γενικά, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Για δεύτερο παιχνίδι μας κερδίζει η ομάδα που δεν είναι καλύτερη από εμάς και αυτό είναι το παράπονό μας. Εάν συνεχίσουμε έτσι θα φέρουμε και τα αποτελέσματα».

Σε ερώτηση που αφορούσε τον Καμαβουάκα και τον Λόπες και πότε θα είναι έτοιμοι επισήμανε:

Ο Καμαβουάκα είναι σε καλή κατάσταση από την στιγμή που έκανε προετοιμασία με την Εθνική της Χώρας του. όσο φορά τον Λόπες χρειάζεται χρόνο ακόμη, αλλά την Κυριακή θα βρεθούν στην Τρίπολη.

Για της επόμενες μεταγραφές                        ;

Ο Παναιτωλικός θα αποκτήσει ακόμη έναν επιθετικό.

Για το αν ήταν πιο δύσκολο το βαρύ τερέν ή η απουσία του Ουάρντα όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι, τόνισε:

«Σήμερα η ομάδα μας πίεσε τον ΠΑΟΚ, τον έβαλε μέσα στην εστία του και ο ΠΑΟΚ δεν είναι καμιά εύκολη ομάδα. Έγινε μια προσπάθεια πολύ μεγάλη όπως και με τον Πανιώνιο και είναι κρίμα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στα σημεία.».

Για το αν το σημερινό αποτέλεσμα αφήνει περιθώρια πρόκρισης στον Παναιτωλικό τόνισε:

Θα κουβεντιάσουμε όταν θα έρθει η ώρα αν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πάντοτε έχει σχέση με τις συνθήκες και είδατε σήμερα είχαμε μια διαφορετική χημεία και βάλαμε παιδιά που έπρεπε να ανταποκριθούν σε ένα τέτοιο γήπεδο. Η ομάδα έχει απαιτήσεις . Θα πάμε στην Θεσσαλονίκη με στόχο να αγωνισθούμε για την πρόκριση