Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ μετά το πέρας της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, επιθυμούμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ δημόσια τους κάτωθι:

– τον κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΟΥΣΗ ΙΩΑΝΝΗ, διευθυντή της ΕΠ.ΑΣ. ΟΑΕΔ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – την κα ΤΣΑΠΑΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ, εκπαιδευτικό μαγειρικής τέχνης της ίδιας σχολής – τους φοιτητές του τμήματος μαγειρικής τέχνης της ίδιας σχολής (Παναγιώτη Σταμάτη, Διονυσία Σταματάκη, Ελένη Παπαθανάση, Άννα-Μαρία Φλώρου και Νικόλαο Νάκο)

Για την προσφορά της βασιλόπιτας, την οποία οι ίδιοι οι εκπαιδευόμενοι παρασκεύασαν και διέθεσαν στα μέλη μας αυτοπροσώπως.

Επίσης, θερμά ευχαριστούμε τον προϊστάμενο εκπαίδευσης της ΕΠ.ΑΣ. ΟΑΕΔ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος, κ. ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ, ο οποίος συντόνισε την όλη διαδικασία.

Ευχαριστούμε ακόμη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (ΕΔ/ΕΠΣΑ), κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΝΙΚΟΛΕΤΑ για τα πολυάριθμα δώρα που ο ίδιος προσέφερε και κληρώθηκαν στα μέλη μας.

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρώην πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ (ΚΕΔ/ΕΠΟ) και πρώην διεθνή διαιτητή κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΝΙΚΑΚΗ, για την ευγενική του χειρονομία να διαθέσει δύο “πολύτιμα” εκθέματα της πλούσιας συλλογής του (καπέλο και κονκάρδα με το λογότυπο της UEFA αμφότερα), τα οποία κληρώθηκαν στα μέλη μας.

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Καψάλης

Ο Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Κωνσταντίνου