Από το μεσημέρι της Τρίτης που ανακοινώθηκε και επίσημα η απομάκρυνση του Ματζουράκη από την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού, έχει ξεκινήσει η …..προπονητολογία με αρκετούς κυρίως Έλληνες προπονητές να φαντάζουν φαβορί για τον πάγκο της ομάδας.

‘Ονόματα και διευθύνσεις δεν σκοπεύω να αναφερθώ. Άλλωστε δεν το συνηθίζω να αναφέρω δυο -τρείς προπονητές που βρίσκονται χωρίς ομάδα και στο τέλος να εμφανίζεται κάποιος άλλος.

Η ουσία πάντως είναι ότι ο Παναιτωλικός χρειάζεται προπονητή. Ικανό προπονητή και κυρίως Έλληνα που να γνωρίζει, και ακόμη καλύτερα να έχει παρουσίες σε ομάδες του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Προπονητή να έρθει άμεσα (ακόμη και αύριο) στο Αγρίνιο και να αναλάβει το δύσκολο έργο ανύψωσης ηθικού της ομάδας και να βαδίσει σταδιακά στο δρόμο των επιτυχιών.

Τώρα λοιπόν αρχίζει η επόμενη μέρα για τον Παναιτωλικό. Προσωπικά θέλω έναν προπονητή που να μπορεί να ανανεώσει σταδιακά και βήμα-βήμα την ομάδα, χτίζοντας πάνω σ΄αυτό που έχει και όχι κάνοντας πειράματα, εκκαθαρίσεις και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί στο μυαλό του. Έναν προπονητή υπαρκτό μέγεθος που θα μιλάει λίγο και θα δουλεύει πολύ. Που θα ξέρει που ήρθε και τι στόχους να έχει. Δεν με ενδιαφέρει το όνομά του αλλά το έργο του και η προσφορά του…..