Κακή εμφάνιση και ήττα χωρίς επί της ουσίας να αντιδράσει γνώρισε στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου (4/2) παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου και έχασε με 2-0

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Κορακάκης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του. Ξεκαθάρισε πως ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος και πως θα πρέπει η ομάδα του να σηκώσει κεφάλι.

Αναλυτικά: «Σήμερα κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε καθόλου φρεσκάδα και τρεξίματα και το ένα φέρνει το άλλο. Χάσαμε τις προσωπικές μονομαχίες και δεν ήμασταν καθόλου καλοί στη δεύτερη μπάλα και μοιραία μείναμε πίσω στο σκορ χωρίς να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ήμασταν κάπως καλύτεροι αλλά και πάλι ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος.

Δε μου αρέσουν οι δικαιολογίες και δεν το έχω κάνει ποτέ. Το μόνο που έχω σαν ελαφρυντικό για τους παίκτες μου είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια που υπάρχει τεράστια κούραση αλλά από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο είναι εκτός από όλα τα άλλα ένα παιχνίδι μονομαχίας και εκεί υστερήσαμε πάρα πολύ σήμερα. Πρέπει η ομάδα να συνέλθει, πρέπει να σηκώσει κεφάλι, πρέπει να βρεθεί τρόπος να ανακάμψει».