Με πολύ καλή απόδοση και πολλές ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ Καλυβίων κέρδισε σήμερα το απόγευμα με 2-0 τον Α.Ο. Ρηγανά, στο ουδέτερο γήπεδο Αγγελοκάστρου και πλέον ατενίζει πιο αισιόδοξα το ¨όνειρο¨ της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία!

Με ηγέτη τον Πάνο Καρύμπα, οι παίκτες του, δίχως να υστερήσει κανείς, επέβαλαν τον επιθετικό τους ρυθμό από την αρχή της αναμέτρησης και πήραν με δυο γκολ του Θύμιου Αρκουμάνη τους τρεις βαθμούς της νίκης και πλέον αναμένουν πιθανά ¨στραβοπατήματα¨ των πρωτοπόρων του ομίλου στα αυριανά παιχνίδια .

Φάσεις και γκολ

3΄ Ο Καρύμπας εκτελεί φάουλ τη μπάλα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

5΄ Επιθετική ενέργεια του Μικρόπουλου το σουτ προς την αντίπαλη εστία πέρασε άουτ.

9΄ ΓΚΟΛ Από πλάγια δεξιά ο Αυγέρης κάνει παράλληλη σέντρα, ο Αρκουμάνης από τη μικρή περιοχή με ωραία ενέργεια σουτάρει και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

12΄ Ο Βελέντζας από πλάγια δεξιά σουτάρει, η μπάλα περνάει μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι.

15΄ Ωραία ενέργεια του Μικρόπουλου, το σουτ που πραγματοποίησε μπλόκαρε ο Θεοδωρακόπουλος.

17΄ Ο μόνιμος ¨εκτελεστής¨ στις στημένες φάσεις Π. Καρύμπας, μετά από φάουλ βρίσκει στην περιοχή τον Αρκουμάνη, το σουτ που έκανε όμως βγήκε άουτ.

19΄ Κεφαλιά από κοντά του Κοκώνη, η μπάλα πήγε αρκετά ψηλά και άουτ.

21΄ Ο Αυγέρης πραγματοποιεί σέντρα προς την περιοχή, όμως οι προσπάθειες αρχικά του Λιούλιου, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας Σπυρόπουλος και κατόπιν του Αρκουμάνη, όταν και απομάκρυναν οι αμυντικοί, αμφότεροι δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

25΄ Σουτ από πλάγια δεξιά του Αρκουμάνη η μπάλα πέρασε παράλληλα προς το τέρμα, ο Λιούλιος παρά το σουτ που έκανε, η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

27΄ Δυνατό συρτό σουτ του Χ. Αυγέρη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

28΄ Καλή προσπάθεια και σουτ από τον Κωστή, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ από την εστία του Θεοδωρακόπουλου.

30΄ Νέα ενέργεια του Αρκουμάνη, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.

34΄ Ο Βασιλάρης τροφοδοτεί τον Μικρόπουλο ο οποίος πραγματοποιεί σουτ με τη μπάλα να φεύγει αρκετά έξω.

37΄ ΓΚΟΛ Ο Μπούρος από αριστερά πραγματοποιεί σέντρα, η μπάλα ¨έφυγε¨ από τα χέρια του τερματοφύλακα Σπυρόπουλου και με κοντινό πλασέ ο Αρκουμάνης σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

40΄Σουτ του Τσάμη η μπάλα κατέληξε άουτ.

44΄ Ο Καρύμπας πραγματοποιεί παράλληλη σέντρα προς την αντίπαλη περιοχή, η μπάλα περνά από τους αμυντικούς και ο επερχόμενος Βελέντζας με σουτ στέλνει τη μπάλα αρκετά έξω.

50΄ Παράλληλη σέντρα του Μικρόπουλου ο Τσάμης έστειλε τη μπάλα άουτ.

51΄ Ο Καρύμπας επιχειρεί σουτ όμως η μπάλα αποκρούεται από τους αμυντικούς και βγήκε κόρνερ.

52΄ Ο Καρύμπας εκτελεί κόρνερ από δεξιά, η μπάλα κτυπάει στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και βγήκε άουτ.

54΄ Νέο κτύπημα φάουλ του Καρύμπα από το κέντρο του γηπέδου, ο τερματοφύλακας δεν καταφέρνει να μπλοκάρει και ο επερχόμενος Αριστόπουλος παρά την ¨πίεσ紨  των αμυντικών πλάσαρε, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δεξιό δοκάρι.

57΄ Ο Γ. Μυλωνάς σουτάρει η μπάλα προσέκρουσε σε αμυντικούς και ο Αρκουμάνης, δίνοντας συνέχεια στη φάση, έστειλε τη μπάλα άουτ.

58΄ Ωραίο φαλτσαριστό ψηλοκρεμαστό κτύπημα φάουλ του Καρύμπα, η μπάλα βγήκε έξω.

65΄ Εκτέλεση φάουλ του Μικρόπουλου, ο Σούτας πήρε την κεφαλιά από τους αμυντικούς, όμως στη συνέχεια μπλόκαρε ο Θεοδωρακόπουλος.

68΄ Δυνατό σουτ του Αυγέρη η μπάλα βγήκε μόλις άουτ.

69΄ Ο Αριστόπουλος με ωραία προσποίηση και τεχνητό δυνατό σουτ στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντο δοκάρι.

71΄ Ο Γ. Μυλωνάς πραγματοποιεί κάθετη μπαλιά προς το κέντρο της αντίπαλης άμυνας  ο Αρκουμάνης δεν προλαβαίνει και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας Σπυρόπουλος.

72΄ Ο Καρύμπας εκτέλεσε φάουλ για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

76΄ Ψηλοκρεμαστό σουτ το νεοεισελθόντα Ε. Αριστόπουλου, χωρίς δυσκολία μπλόκαρε ο Θεοδωρακόπουλος.

78΄ Βαθιά μπαλιά του Χ. Αυγέρη τροφοδοτεί τον αδερφό του Πολ. Αυγέρη, όμως το σουτ που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα αρκετά έξω.

 

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Πάνος Καρύμπας)

Θεοδωρακόπουλος, Μπούρος, Χ. Αυγέρης, Ν. Μυλωνάς, Νταλαπέρας, Αριστόπουλος, Λιούλιος (83΄Παναγιωτόπουλος), Γ. Μυλωνάς, Αρκουμάνης (86΄ Κ. Στρατόπουλος), Καρύμπας, Βελέντζας (70΄ Π. Αυγέρης).

 

Α.Ο. Ρηγανά

Σπυρόπουλος, Στεργίου (86΄Βαίτσας), Κοσυφαρίνης, Μπαρτσιώκας, Μπριάνης, Σούτας (75΄ Ε. Αριστόπουλος), Κωστής, Τσάμης (65΄ Μουχάνης), Κοκώνης, Μικρόπουλος, Βασιλάρης.

http://kalyvia.gr/