Θλίψη στην οικογένεια του Παναιτωλικού για μια σημαντική απώλεια…

Ο Άγγελος Τριανταφύλλου, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους εμβληματικότερους διοικητικούς ηγέτες του συλλόγου, έφυγε την Καθαρά Δευτέρα (27/2) από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Ο εκλιπών δεν έπαψε στιγμή να παρακολουθεί την πορεία της ομάδας του Αγρινίου και το 2009 τιμήθηκε για την ανεκτίμητη προσφορά του.

Ο Παναιτωλικός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Ένας από τους σημαντικότερους διοικητικούς ηγέτες του Συλλόγου μας, ο Άγγελος Τριανταφύλλου, έφυγε σήμερα από κοντά μας σε ηλικία 86 ετών. Ασχολήθηκε με τα κοινά του Παναιτωλικού στις αρχές της δεκαετίας του ‘70, συμμετέχοντας αρχικά ως μέλος του Δ.Σ. και στη συνέχεια ως αντιπρόεδρος. Ανέλαβε την προεδρία του Παναιτωλικού το 1974 και με την καθοδήγησή του ένα χρόνο αργότερα, η ομάδα μας προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Εθνική!

Ο ιατρός Άγγελος Τριανταφύλλου τιμήθηκε (φωτο) από την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την ανεκτίμητη προσφορά του σε ειδική εκδήλωση τιμής στην ομάδα του 1975, που πραγματοποιήθηκε το φθινόπωρο του 2009 στο Αγρίνιο.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός και σύσσωμη η Παναιτωλική οικογένεια, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Άγγελου Τριανταφύλλου και στους οικείους του τα θερμότερα συλλυπητήρια».