Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο ΑΟ Ρηγανά  ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του, και πήρε δίκαια την νίκη με 3-0 επί της Ελπίδες Αγρινίου.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν στο 37΄ο Η. Κοκώνης, στο 38΄ο Βασιλάρης, και στο 58΄ο Σούτας.

Η εικόνα του αγώνα και τα γκολ:

Μόλις στο 5ο λεπτό η ομάδα του Ρηγανά θα φτάσει πολύ κοντά στο γκολ όμως το πλασέ του Μικρόπουλου στο τετ α τετ με τον Προβίδα θα βρεί στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 7 ο Προβίδας θα νικήσει τον Μικρόπουλο σε εξαιρετικό γυριστό σουτ.

Οι Ελπίδες Αγρινίου προσπάθησαν κυρίως με στημένες φάσεις και με σουτ να βρουν δίχτυα . Στο 25ο και στο 28ο λεπτό τα σουτ των Καζαντζή και Γκοργκόλη δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα Σπυρόπουλο.

Στο 37΄ο Βασιλάρης θα κρατήσει με ωραία ενέργεια την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου , θα πασάρει στον Μουχάνη Π. ο οποίος θα σεντράρει στην μικρή περιοχή και ο Κοκώνης Η. με κοντινή κεφαλιά θα κάνει το 1-0 .

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ρηγανάς θα διπλασιάσει τα τέρματα καθώς η μπάλα θα φτάσει στον Βασιλάρη εκτός μεγάλης περιοχής, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ θα νικήσει τον Προβίδα.

Στο 42΄ θα χαθεί μεγάλη ευκαιρία για τις Ελπίδες Αγρινίου να μειώσουν το σκορ. Ωραία ενέργεια του Κατσιώρη από τα αριστερά θα βγάλει την σέντρα στην μικρή περιοχή , η μπάλα θα βρεί πάνω στον Στεργίου κι ενώ κατευθύνεται στην δεξιά γωνία της εστίας , ο Σπυρόπουλος με καταπληκτική επέμβαση θα σώσει την ομάδα του από βέβαιο γκολ.

Στο 58ο λεπτό το σουτ του Μικρόπουλου θα βρεί στο δοκάρι , το <<ριμπάουντ>> θα πάρει ο Σούτας ο οποίος με σουτ απ το ύψος της μεγάλης περιοχής θα κάνει το 3-0.

Στο 65΄το σουτ του Τσάμη θα βρεί στο δοκάρι της εστίας του εξαιρετικού Προβίδα.

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά (Μουχάνης Θ.)

Σπυρόπουλος , Σούτας , Στεργίου , Μπαρτσιώκας , Σταματελόπουλος,Τσάμης , Μουχάνης , Ζήσης (72′ Πυλαρινός) , Κοκώνης (70′ Βαϊτσας) , Μικρόπουλος , Βασιλάρης (70΄Κάππας)

Ελπίδες Αγρινίου (Τεγούσης Χ.)

Προβίδας , Τσέλιος , Κατσιώρης , Τσακανίκας , Μακρυγιάννης , Δελημήτσος , Νταρίλας , Μανθόπουλος (60′ Στεργίου) , Γκοργκόλης Β. , Καζαντζής , Γκοργκόλης Δ. (60΄Σπαής)