Την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 6.00 το απόγευμα στο γήπεδο του Παναιτωλικού ορίσθηκε να γίνει ο τελικός της ΕΠΣΑ μεταξύ της Φλόγας Παλαιομάνινας και της ΑΕ Μεσολογγίου.

Τυπικά γηπεδούχος θα είναι η ΑΕ Μεσολογγίου, και θα βρίσκεται στον πάγκο που χρησιμοποιεί ο Παναιτωλικός στους εντός έδρας αγώνες. Ακριβώς από πίσω (Θύρα 1 )θα είναι και οι φίλαθλοι της ομάδας. Κάθε ομάδα θα παραλάβει από 250 εισιτήρια τα οποία θα διαθέσει στους φιλάθλους της. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.

Οι φίλοι της Φλόγας θα βρίσκονται στην θύρα 2 του γηπέδου, πίσω από τον πάγκο που χρησιμοποιούν οι φιλοξενούμενες ομάδες.

Η εθιμοτυπική συνέντευξη τύπου των δύο φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου Αιτ/νίας θα γίνει την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 2.00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεντεύξεων στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο γήπεδο την Τετάρτη 15 Μαρτίου αναμένεται αρκετός κόσμος , καθώς ο τίτλος της αναμέτρησης αποτελεί δέλεαρ για τους φίλους του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Και οι δυο ομάδες δίκαια βρίσκονται στον τελικό , καθώς στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄κατηγορίας καταλαμβάνουν την δεύτερη και Τρίτη θέση αντίστοιχα.