Μετά από 3 χρόνια παρουσίας στον Απόλλων Θέρμου ο Γιώργος Γιάκος  από την Δευτέρα (20/ 3)ανέλαβε και επίσημα νέος προπονητής στην Φλόγα Παλαιομάνινας. Είχε μια πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές  (στην προπόνηση που έγινε υπό της οδηγίες του, την Δευτέρα το απόγευμα ), και με όρεξη ξεκινάει για να πραγματοποιήσει τους στόχους της ομάδας.

Επιλέχτηκε λοιπόν από την διοίκηση  να καθοδηγήσει την Φλόγα στα 3 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, και φυσικά στα μπαράζ ανόδου που οδηγούν φέτος απευθείας στην Γ΄ Εθνική. Σε δηλώσεις  στο Agriniogoal   νοιώθει έτοιμος και ικανός να ανταποκριθεί στην πρόσκληση και να οδηγήσει την ομάδα της Φλόγας σε ανώτερη κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για της βλέψεις της Φλόγας που είναι πρωταγωνιστικές ;

Δεν χωράει αμφιβολία για αυτό. Θα επιδιώξω την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, και νομίζω ότι η ομάδα έχει όλες της προϋποθέσεις για να τα καταφέρουμε. Νομίζω ότι από την δική μας προσπάθεια και απόδοση θα εξαρτηθούν όλα…

Για τους υπόλοιπους διεκδικητές ανόδου ;

Θα γίνουν «δυνατά « παιχνίδια στα μπαράζ ανόδου. Είναι 4 πολύ καλές ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο. Βέβαια η ομάδα που θα ξεκινήσει με περισσότερους βαθμούς θα έχει πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων αλλά η γνώμη μου είναι  ότι σε ένα «μικρό πρωτάθλημα» θα υπάρξουν και απώλειες….

Για τον αντίπαλο του Σαββάτου ;

Θεωρώ ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα η οποία από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.  Η Φλόγα έχει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές, και νομίζω ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες κάθε αγώνα, και ακόμη περισσότερο με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.  Θα προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα και νομίζω θα τα καταφέρουμε.

Για την βράβευσή του από την ΕΠΣΑ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές που με ψήφισαν, σαν καλύτερο προπονητή της περασμένης περιόδου . Ήταν μια πολύ καλή χρονιά η περσινή για τον  Απόλλων Θέρμου . Φυσικά είμαι χαρούμενος .