Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της Θύελλας  Αγίου Ανδρέα ευχαριστεί τον Κώστα Καραγιάννη, για την προσφορά του , και τον Απρίλιο αναμένεται να ανακοινώσει εκλογές για την νέα διοίκηση του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Δ.Σ. της ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του Προέδρου της ομάδας, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε:

1. Ευχαριστεί θερμά τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο της ομάδας κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, για τη συμβολή και τη διετή προσφορά του στο σωματείο μας, που είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο της ομάδος για πρώτη φορά στην Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

2. Την πραγματοποίηση εκλογών εντός του μηνός Απριλίου (αρχαιρεσίες, εγγραφή μελών, απολογισμό και εκλογή νέας διοίκησης).

3. Προσωρινός Πρόεδρος μέχρι να γίνουν οι εκλογές αναλαμβάνει ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. Η Διοίκηση της ομάδος επισημαίνει πως η αιφνιδιαστική παραίτηση του Προέδρου, χωρίς καν να ενημερώσει τη Διοίκηση είτε προφορικά είτε γραπτά, δημιουργεί και εγείρει τεράστια ερωτηματικά.

Επίσης αναφέρει ότι τη “σφραγίδα” της ανόδου της ομάδος γνωρίζουν άπαντες οι “παροικούντες στην Ιερουσαλήμ”, ποιοι – ποιος την έβαλε και πως. Ακόμη το Δ.Σ. γνωρίζει σε όλους ότι η ομάδα θα προετοιμαστεί κατάλληλα διοικητικά και αγωνιστικά για να δώσει τη μάχη στην Α΄ Κατηγορία με αξιοπρέπεια.

Ο νοών νοείτω.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. της ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ