Μετά το τέλος του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας οι Πανόπουλος, Μποροβήλος, Δάρας, και Φώτης Κωστούλας σχολιάσαν της αποφάσεις που πάρθηκαν:

Την απαισιοδοξία του σχετικά με τις αλλαγές που ψηφίστηκαν από το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας σχετικά με το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Χρήστος Πανόπουλος . Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης έκανε λόγο για μπάχαλο και κατέστησε σαφές ότι αμφιβάλλει αν θα εφαρμοστούν όσα συμφωνήθηκαν.

Ενώ για τη στάση που κράτησαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Δεν μπορώ να σας τις διαβάσω ακριβώς. Για την ακρίβεια μπορώ να σας τις διαβάσω αλλά δεν θα ήθελα να εκφραστώ. Πίσω από κάθε τους λέξη και στάση μου δείχνουν ότι κρύβεται κάτι άλλο. Υπάρχει ένα μεγάλο ναι μεν, αλλά με τέσσερις προϋποθέσεις».

Από την πλευρά του Αστέρα Τρίπολης, ο πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος έκανε λόγο για ιστορική μέρα μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM….«Κάθε φορά γίνεται μια προσπάθεια για το καλύτερο. Εκτιμώ πως σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα. Αποφασίστηκε κάτι που θα φέρει πολλές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά μιλάω για την απόφαση να παιχτεί με 14 ομάδες.

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος του Πανιωνίου Χρήστος Δάρας ανέφερε ότι οι Νεοσμυρνιώτες βλέπουν με θετικό μάτι όσα ψηφίστηκαν.

«Για να το ψηφίσει ο Πανιώνιος, όπως και οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, σημαίνει πως όντως βλέπουμε θετικά τις σημερινές αποφάσεις. Αλλιώς δεν θα τις ψηφίζαμε….ανέφερε

Tέλος, στον ίδιο σταθμό μίλησε και ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, που έδειξε πιο επιφυλακτικός σε σχέση με Μποροβήλο και Δάρα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Δεν βλέπω κάτι καλύτερο σε οικονομικό και αγωνιστικό να αλλάζει με τις 14 ομάδες. Θα μπορούσε και με 16 ομάδες να έχουμε και πλέι οφ και πλέι άουτ.

Το είχαμε συνδέσει με μια επιμήκυνση συμφωνίας κι άλλα οικονομικά δεδομένα. Άρα για ποιο λόγο να μπούμε στην διαδικασία αυτή, απλά για να λύσουμε το πρόβλημα της Nova που το ήθελε για δικούς της λόγους. Γιατί φοβάται μήπως πάλι κάποιες ομάδες αποχωρήσουν στα μισά. Δεν βρίσκω τόσο σοβαρό ότι έγινε αυτή η αλλαγή, ότι θα σώσει το ποδόσφαιρο.

Για ανακατανομή χρημάτων χρειάζονταν ομοφωνία. Να ψηφίσουν δηλαδή το ίδιο και οι 16 ομάδες. Πάλι πέρσι τον Απρίλη είχαμε ακούσει το αν στο συγκεκριμένο θέμα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα. Θα τα ξαναπούμε είπαμε όταν υπάρξουν ολοκληρωμένες προτάσεις.

Αυτή την στιγμή κάναμε το χατήρι της Nova χωρίς να πάρουμε τίποτα. Αγωνιστικά δεν θεωρώ ότι θα αλλάξει κάτι. Τα οικονομικά προβλήματα θα παραμείνουν. Ειδικά για τις ομάδες από την μέση και κάτω που έχουν και τα μεγαλύτερα προβλήματα».

Να δούμε το θέμα ομάδες που δεν κάνουν επενδύσεις, αλλά απλά παίρνουν τα λεφτά και εξαφανίζονται. Η ίδια η Λίγκα να κάνει έλεγχο στις ομάδες τους. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή. Να υπάρχει επίσης ένα ποσό που θα πηγαίνει σε υποδομές, ακαδημίες. Επίσης ομάδες που έχουν επικεφαλής ανθρώπους σε στοιχηματικές να μην μπορούν να ασκούν διοίκηση είναι ένα από τα θέματα που έχουν θέσει Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός».